Ha nem érdekli a kismotor/lábbal hajtós autó akkor a futó bicikli sem nagyon érdekelné még?
Nézd, én kezdtem motorral, nekem nem érdekelte a 2 éves gyerekem.
Azóta vettem nagyobb motort, futobiciklit, szülőkaros triciklit és a kisebbik gyerek is kapott már azóta bébi taxit.
Állítgattam az ülést, a kormányt, szereztünk rá a kedvenc matricáiból, vannak barátai az oviban akik futóbicikliznek, az övét akkor is én hozom hazáig, ha meg próbálom rá venni, hogy ő is használja. A tricikli pedálját sem akarja hajtani.
A többire sem ül rá és nem is ült sosem, pedig már 3 és fél éves. Ha nem akarsz feleslegesen kidobni mindenre úgy mint én, akkor hanyagold szerintem, vagy maximum használtan vedd meg annyiért amit nem sajnálsz a sarokban porosodni hagyni ameddig ki nem találja, hogy az kell neki. Vannak "nem járgányos" gyerekek. :D
Vagy mire kitalálják, hogy mégiscsak jobb gurulni lábbusz helyett rég vehetsz neki rendes biciklit, amit talán szívesebben fog hajtani.
Az egyetlen ami tetszett neki az az elektromos autó, de azzal kb semmit nem haladsz az úton, olyan lassú. A gyorsabbal viszont nem lehetne járdán, tehát sétára kb alkalmatlan.
21hónapos a lányom is.
Még marha korai lenne a futóbicó. Nekünk van, a nagyobbét örökli. Fogja a kormányt és sétál mellette, tolja.
Motorral száguldozik.
Én is azt mondom, még korai. Fiam is 2.szülinapjára kapta csak, de még akkor ia kellett 2-3 hónap, mire ment vele. Pedig nagy motros volt már addigra.
Fiamat hamarabb érdekelte a futóbicikli, mint a kismotor. Pedig a kismotor volt hamarabb.
Próbálkozni lehet, de vagy fogja érdekelni, vagy nem. Nálunk a futóbicikli is sokáig állt, mire használni kezdte.
Most van neki pedálos is már, de nem érdekli, csak a futóval megy azóta is.
Én elsőre nagyot vettem. Leért a lába, úgy tűnt rutintalan szememnek hogy jó lehet, de nem volt az. Anyósoméknál volt kisebb méretű és rögtön érdekelte, ment is vele. Ilyen történet nálatok kizárható?
Amúgy attól, hogy ha a kismotor nem fogja érdekelni még a futóbiciklit szeretheti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!