Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A védőnőnek meddig "kell"...

A védőnőnek meddig "kell" kijárnia házhoz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Az én védőnőm is sokat járkál jozzánk mostanába lehet ez a kalamajka miatt,hogy mashoz tartoznak majd meg ilyesmi
2023. jún. 27. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
2es, rosszul tudod, bizony odaállíthat. Pont a dolog lényege hogy lássa a valódi állapotokat. Ha előre bejelentkezik akkor kikozmetikázod a lakást. Ha nem engeded be akkor jelzési kötelezettsége van a gyermekjóléti felé
2023. jún. 27. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Min tudsz összeveszni vele minden alkalommal???

Hallgasd meg amit mond, bólogatsz hozzá, azt hello, felesleges vitába bonyolódni vele

2023. jún. 27. 21:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Min tudok vele összeveszni?

Vele bármin

Mikir terhes lettem,a fejemhez vágta hogy felelőtlenek vagyunk, nekünk nem szabadott volna gyereket vállalni, mert már a születésével halalra ítéltük (férjemnek volt egy embóliája, élete végéiv vérhigítót szednie kell emiatt, ezért).

Az ujépítésű lakásunkat leszólta, beszólogatott, építsük át, rendezzük át, semmi nem tetszett neki.

Terhesség alatt 4kg-t híztam összesen (70röl indultam), ez rengeteg, kövér vagyok, fogyjak.

Aztán mikor megszültem, elvarta én vigyem a védőbe a 3 napos babát mert ő nem jön ki. Nem vittem, gyámüggyel fenyegetőzött.

21 hónapos a lányom. Minden statusznál a fejemhez vágja, kicsi, alultáplált, nem etetem, éheztetem. Alacsony, tömjem, hogy nőljön.

Emiatt a gyerekjólétisekkel fenyegetett, hogy elveteti a gyereket, mert nem normális ahogy fejlődik.

Gyerekorvoshoz nem a körzetihez járunk. Ő kinden alkalommal csak röhög ezeken.

2023. jún. 28. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
És te hagyod ezeket a beszólásokat? Én az elsőnél megmondtam volna neki a véleményemet, hogy tudja már, hol a helye. Biztos unatkozik, nincsenek ismerősei aztán ezzel szórakozik. Küldd el az anyjába :)
2023. jún. 28. 14:26
 16/16 A kérdező kommentje:

15!

Megtettem. Férjem is. Ennyit ért.

Ja és mivel férjem villanyszerelő, nem vallalta neki ingyen 2 konnektor beszerelését, utana ismét szívózott, jobban mint elötte...

Alig érdekember.

Igazából leszarom. Csak próbálom minimálisra venni vele a kontaktot. És ezért nem értem, minek akar most kijönni, mikor most nincs kótelező.

2023. jún. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!