A védőnőnek meddig "kell" kijárnia házhoz?
Min tudsz összeveszni vele minden alkalommal???
Hallgasd meg amit mond, bólogatsz hozzá, azt hello, felesleges vitába bonyolódni vele
Min tudok vele összeveszni?
Vele bármin
Mikir terhes lettem,a fejemhez vágta hogy felelőtlenek vagyunk, nekünk nem szabadott volna gyereket vállalni, mert már a születésével halalra ítéltük (férjemnek volt egy embóliája, élete végéiv vérhigítót szednie kell emiatt, ezért).
Az ujépítésű lakásunkat leszólta, beszólogatott, építsük át, rendezzük át, semmi nem tetszett neki.
Terhesség alatt 4kg-t híztam összesen (70röl indultam), ez rengeteg, kövér vagyok, fogyjak.
Aztán mikor megszültem, elvarta én vigyem a védőbe a 3 napos babát mert ő nem jön ki. Nem vittem, gyámüggyel fenyegetőzött.
21 hónapos a lányom. Minden statusznál a fejemhez vágja, kicsi, alultáplált, nem etetem, éheztetem. Alacsony, tömjem, hogy nőljön.
Emiatt a gyerekjólétisekkel fenyegetett, hogy elveteti a gyereket, mert nem normális ahogy fejlődik.
Gyerekorvoshoz nem a körzetihez járunk. Ő kinden alkalommal csak röhög ezeken.
15!
Megtettem. Férjem is. Ennyit ért.
Ja és mivel férjem villanyszerelő, nem vallalta neki ingyen 2 konnektor beszerelését, utana ismét szívózott, jobban mint elötte...
Alig érdekember.
Igazából leszarom. Csak próbálom minimálisra venni vele a kontaktot. És ezért nem értem, minek akar most kijönni, mikor most nincs kótelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!