Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A védőnőnek meddig "kell"...

A védőnőnek meddig "kell" kijárnia házhoz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 16:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
nem kell. te is bemehetsz hozzá havonta a gyerek egy éves koráig(persze ha minden rendben van otthon)
2023. jún. 27. 16:32
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

1-es, rosszul tudod.

Kötelessége kijárni családlátogatásra. Természetesen nem állíthat oda akàrmikor, csakis az előre megbeszélt időpontban köteles fogadni az anyuka.

Egyébként hivatalosan 7 éves korig (iskolakezdésig) tart a védőnői gondozás.

2023. jún. 27. 16:46
 3/16 A kérdező kommentje:

Fiam 2.5 éves koráig1x volt kinn, mikor terhes lettem és amikor hazajóttünk a kórházból. Statuszokat megcsinálta és ennyi.

2.5éves volt mikor megszületett a kicsi.

Most 22 hónapos. Ezalatt 5x volt már kinn, erre bejelentkezett, holnap is jön.

Csak nem értem, minek!?

2023. jún. 27. 16:56
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
6 hetes korig hetente, 1 éves korig havonta, 2 éves korig 2 havonta és így, egyre ritkábban kell mennie.
2023. jún. 27. 17:01
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Az 5 alkalom 22 hónap alatt egyáltalán nem sok, kedves kérdező. Ez a természetes.

Az első babáddal ezek szerint nagyon elhanyagolt titeket, lehet azóta elővették emiatt és mostmár becsülettel végzi a dolgát.

2023. jún. 27. 17:06
 6/16 A kérdező kommentje:

Elővették, az tuti.

Van egy család a kórnyezetében, ahol patkányok közt éltek a gyerekek...

2023. jún. 27. 17:14
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Egyszer volt kint nálunk a védőnő, mikor hazajöttünk a kórházból, akkor tíz perc alatt eldarált mindent. Se előtte, se utána nem jött, mondjuk covid lett, de covid előtt se jött ki, környezettanulmányra sem. Én nem bánom. :D
2023. jún. 27. 17:33
 8/16 A kérdező kommentje:

En sem bánnám, ha elfelejtene minket.

Eddig nem volt olyan alkalom, hog ne vesztem volna vele össze

2023. jún. 27. 17:36
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk is hetente majd havonta jött. 9 hónaposan vittem én mert kérte, aztán 5 nap múlva már jött is mert akkor volt a szülinapjának a hónapfordulója. Azt én is feleslegesnek tartottam mert mindent megbeszéltünk 5 nappal előtte. De így látta kúszni mászni, ülni is legalább.

Ha nem vagytok jóban nem lehet esetleg másikat kérni? Nem tudom van-e ilyen de házi orvosból én is váltottam.

2023. jún. 27. 17:54
 10/16 A kérdező kommentje:

9!

Háziorvoshoz mi sem a körzetishez járunk. Sem a gyerekek, sem mi a férjemmel.

Védőnőt nem tudunk váltani sajna, már utánajártam.

2023. jún. 27. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!