A védőnőnek meddig "kell" kijárnia házhoz?
1-es, rosszul tudod.
Kötelessége kijárni családlátogatásra. Természetesen nem állíthat oda akàrmikor, csakis az előre megbeszélt időpontban köteles fogadni az anyuka.
Egyébként hivatalosan 7 éves korig (iskolakezdésig) tart a védőnői gondozás.
Fiam 2.5 éves koráig1x volt kinn, mikor terhes lettem és amikor hazajóttünk a kórházból. Statuszokat megcsinálta és ennyi.
2.5éves volt mikor megszületett a kicsi.
Most 22 hónapos. Ezalatt 5x volt már kinn, erre bejelentkezett, holnap is jön.
Csak nem értem, minek!?
Az 5 alkalom 22 hónap alatt egyáltalán nem sok, kedves kérdező. Ez a természetes.
Az első babáddal ezek szerint nagyon elhanyagolt titeket, lehet azóta elővették emiatt és mostmár becsülettel végzi a dolgát.
Elővették, az tuti.
Van egy család a kórnyezetében, ahol patkányok közt éltek a gyerekek...
En sem bánnám, ha elfelejtene minket.
Eddig nem volt olyan alkalom, hog ne vesztem volna vele össze
Nálunk is hetente majd havonta jött. 9 hónaposan vittem én mert kérte, aztán 5 nap múlva már jött is mert akkor volt a szülinapjának a hónapfordulója. Azt én is feleslegesnek tartottam mert mindent megbeszéltünk 5 nappal előtte. De így látta kúszni mászni, ülni is legalább.
Ha nem vagytok jóban nem lehet esetleg másikat kérni? Nem tudom van-e ilyen de házi orvosból én is váltottam.
9!
Háziorvoshoz mi sem a körzetishez járunk. Sem a gyerekek, sem mi a férjemmel.
Védőnőt nem tudunk váltani sajna, már utánajártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!