Nem kellene házhoz jönnie a védőnőnek?
Hozzánk még annyit sem jött mint hozzátok,szerintem látja ő,hogy minden rendben és inkább ha valahol valami problémát észlel oda jár többet de ettől függetlenül mindig elmondja,hogy ha valami problémám lenne hívjam nyugodtan.Szerencsére még nem kellett.
Egyébként nem tudom milyen messze laktok a rendelőtől de egy 5 hónapos babát azért mert fúj a szél ki lehet vinni.Nekünk van lábzsák és esővédő is a babakocsihoz és ha nagyon rossz az idő felrakom mindkettőt.
Sógornőméknél 3 gyerek van a két nagyobbik ovis minden reggel viszi őket az oviba a legkisebbel együtt aki még csak most lesz 5 hós de ettől függetlenül ha esik ha fúj vinnie kell mert a férje dolgozik.
Nem tudom milyen messze laksz a rendelőtől, így nehéz azt mondani menj el vele nyugodtan.
A kislányom most lesz 2 hónapos, és szeles időben is kiviszem egy fél órára levegőzni.
Egyébként ki kéne jönni szerintem legalább havonta egyszer, ilyen korú babához.
Viszont tényleg hívd fel nyugodtan, és kérdezd meg "mikor jár felétek,mert örülnél ha meglátogatna".
Hozzánk is szokott jönni, van hogy telefonál, máskor meg csak beugrik, mert erre járt, meg ha tanácsadásra megyünk akkor is találkozunk.
Amíg Bp-n laktunk, addig az akkori védőnőnk mindig kijött házhoz előre megbeszélt időpontban, egy nagyon aranyos normális nő volt. 6 hónapos koráig jött. Nekem sose kellett mennem, ráadásul a doktornő is kijött! Igaz, abban a kerületben nagyon kevés a gyerek.
De mi is a párom szülővárosában lakunk most és itt esze ágában nem volt a védőnőnek kijönni pedig gyalog 30 percre lakunk és nem egy álom az útvonal amerre menni kell. Persze nem baj, ennyi séta még kell is, de eddig azért jóval kényelmesebb volt ráadásul ez az új védőnő kevésbé szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!