Szóljak a védőnőnek? Vagy semmi közöm hozzá, és ne foglalkozzak vele?
A 2.nak igaza van,csak az a baj hogy legtöbbször az ártatlan csöpség látja kárát! Valahol szomorú hogy az emberek inkább homokba dugják a fejüket.
Nehéz döntés! Én először az anyukával beszélnék,kipuhatolnám mindennapos dolog e,aztán döntenék hogyan tovább.
Nálunk a szomszéd hölgy rakja ki rendszeresen a - most már egyébként - másfél éves gyermekét. De rendszeresen 6 hónapos kora óta kirakta a folyosóra a fiát a babakocsiba. Ott üvöltött egyfolytában, de keservesen.
Nem avatkoztunk bele, mondván közünk nincs hozzá, de azért így eléggé érdekes volt számunkra a nő.
A védőnőnk ugyanaz mind a kettőnknek, így tőlem sokszor kérdezgetett, hogy mi folyik a másik családnál. Én sosem mondtam semmit csak azt, amit ő is látott és hallomásból tudott róla mástól.
Végül 2 hónapja elvették a gyermeket a szülőktől és ideiglenes szülőknél van a gyermek. A védőnő magától tett intézkedéseket..
Amúgy sokan szrnak a dolgokra. Azt hiszik, hogy a gyerekekkel - független milyen idősek - bármit megtehetnek, mert mondván úgysem tud ellenkezni miatta. A védőnők is sokszor csukott szemmel járnak inkább.
Anyuka tudja, ő vitte ki apukának a gyereket, hogy vigye haza, mert neki "dolga" volt.
Annyira meg tényleg nem ismerem, hogy most leálljak vele beszélgetni, úgyhogy tényleg kimaradok ebből. Csak szegény babát sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!