Szóljak a védőnőnek? Vagy semmi közöm hozzá, és ne foglalkozzak vele?
Az én véleményem az,hogy direkt felhívják a figyelmünket,hogy jelezzük ha a környezetünkben olyat látunk ami nem normális.Sokszor halljuk,hogy TALÁN megelőzhető lett volna a tragédia!
Én beszélnék a védőnővel!
Hát azért a szekér közel sem olyan veszélyes, mint élő légzsáknak lenni a közúton...
Ne keveredj bele ezt mondom. Úgyis úgy csinálják ahogy ők jónak látják. az ilyesfajta ember meg méginkább nem hallgat meg másokat.
Én egyszer szóltam a védőnőmnek akkor megfogadtam,hogy soha többet.
Tőlünk 3 házra lakik egy fiatal pár 3 pici gyerekkel.Nem túlzok ha azt mondom egy romhalmazban élnek.Se villany,se gáz,beszakadva a tető,dzsungel a kertben,alkoholista apa és egy lusta anya.A 3 gyerek gyönyörű,annyira sajnálom őket,hogy ilyen körülmények közé születtek :(
Egyszer ahogy jöttem haza látom,hogy a nagyobbik aki akkor kb 4 éves volt fent van a tetőn és kapaszkodik a leomlott kéménybe.Elmeséltem a védőnőmnek aki az ég világon nem csinált semmit.Szinte úgy nézett ki a dolog,hogy minek szólok bele.
Én nem pontoztam senkit semerre. Köszönöm a válaszokat, úgyanolyan bizonytalan vagyok mint tegnap. Tényleg nem az én dolgom... meg igazából mennyi olyat hallani a tévében, hogy a védőnők/orvos/szomszéd/akárki tudta hogy baj van, mégsem történt semmi,aztán meg ott a tragédia...
Amúgy nem követtem őket végig, csak láttam hogy a kozmetikustól kiszalad a csaj, odaadja a picit apukának, anyuka szaladt vissza, apuka pedig beült a babával a vezetőülésbe és elhajtottak. Nem is laknak messze, de nem kell tömegkarambol, elég egy bukkanó vagy egy éles kanyar és megüti a fejét az ablakba vagy a kormányba.
elég egy kisebb fékezés...
Amugy megfigyeltem gazdagabb családoknál divat ez,h a gyerek gyerekülés nélkül ül,vagy a pici babát kézben tartják,mert nekik nem okoz gondot a birság kifizetése. De ilyenkor szoktam megkérdezni tőle,és ha baj lesz,akár egy nagyobb fékezésnél kirepül a gyermek ,akkor mi lesz??? Csinálnak másikat???
19:30-nak,
Akkor Te még nem ültél szekéren:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!