Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szóljak a védőnőnek? Vagy...

Szóljak a védőnőnek? Vagy semmi közöm hozzá, és ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbentem. Apuka autóval ment hazafelé, bal kezével egy plédbe csavarva tartotta az 5 hetes kisbabáját, másik kezével vezetett. Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen??
2012. jan. 14. 17:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Az én véleményem az,hogy direkt felhívják a figyelmünket,hogy jelezzük ha a környezetünkben olyat látunk ami nem normális.Sokszor halljuk,hogy TALÁN megelőzhető lett volna a tragédia!

Én beszélnék a védőnővel!

2012. jan. 14. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Hát azért a szekér közel sem olyan veszélyes, mint élő légzsáknak lenni a közúton...

Ne keveredj bele ezt mondom. Úgyis úgy csinálják ahogy ők jónak látják. az ilyesfajta ember meg méginkább nem hallgat meg másokat.

2012. jan. 14. 19:30
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
És mit mondanál a védőnőnek? Milyen rossz anya az aki kozmetikushoz megy ? És honnan tudod a sztorit, végig követted?
2012. jan. 14. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Én egyszer szóltam a védőnőmnek akkor megfogadtam,hogy soha többet.

Tőlünk 3 házra lakik egy fiatal pár 3 pici gyerekkel.Nem túlzok ha azt mondom egy romhalmazban élnek.Se villany,se gáz,beszakadva a tető,dzsungel a kertben,alkoholista apa és egy lusta anya.A 3 gyerek gyönyörű,annyira sajnálom őket,hogy ilyen körülmények közé születtek :(

Egyszer ahogy jöttem haza látom,hogy a nagyobbik aki akkor kb 4 éves volt fent van a tetőn és kapaszkodik a leomlott kéménybe.Elmeséltem a védőnőmnek aki az ég világon nem csinált semmit.Szinte úgy nézett ki a dolog,hogy minek szólok bele.

2012. jan. 14. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:
5. vagyok, sajnos akár le van pontozva a válaszom, akár nem, attól függetlenül igaz, hogy a mai világban százszor meg kell gondolnod, hogy valami olyanért szólj, ami nem a te dolgod. Lehet úgy gondolni, hogy homokba dugja fejét az ember, de nem egy kisgyerekes anyukának kell megmenteni a világot. Sokkal, de sokkal kevesebbért is fajultak el dolgok.
2012. jan. 15. 09:41
 16/21 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam senkit semerre. Köszönöm a válaszokat, úgyanolyan bizonytalan vagyok mint tegnap. Tényleg nem az én dolgom... meg igazából mennyi olyat hallani a tévében, hogy a védőnők/orvos/szomszéd/akárki tudta hogy baj van, mégsem történt semmi,aztán meg ott a tragédia...

Amúgy nem követtem őket végig, csak láttam hogy a kozmetikustól kiszalad a csaj, odaadja a picit apukának, anyuka szaladt vissza, apuka pedig beült a babával a vezetőülésbe és elhajtottak. Nem is laknak messze, de nem kell tömegkarambol, elég egy bukkanó vagy egy éles kanyar és megüti a fejét az ablakba vagy a kormányba.

2012. jan. 15. 10:51
 17/21 anonim ***** válasza:

elég egy kisebb fékezés...

Amugy megfigyeltem gazdagabb családoknál divat ez,h a gyerek gyerekülés nélkül ül,vagy a pici babát kézben tartják,mert nekik nem okoz gondot a birság kifizetése. De ilyenkor szoktam megkérdezni tőle,és ha baj lesz,akár egy nagyobb fékezésnél kirepül a gyermek ,akkor mi lesz??? Csinálnak másikat???

2012. jan. 15. 11:56
 18/21 anonim ***** válasza:

19:30-nak,

Akkor Te még nem ültél szekéren:-)))

2012. jan. 16. 10:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezt nem akarom elhinni, hogy a védőnőknek már lassan akkora "hatalmat" tulajdonítanak egyesek, hogy ennek eredményeképpen tényleg akkora arcuk van, mint amekkora szakmai presztizsük nem.A védőnő közfeladatot ellátó személy, nem pedig hatósági, csakhogy helyére kerüljenek a dolgok.Amiről te beszélsz, az kizárólag a rendőrségre tartozik.
2012. jan. 20. 17:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Szóltál valakinek azóta Kedves Kérdező?
2012. jan. 20. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!