Védőnőnek nem kellene néha házhoz jönni?
Figyelt kérdés
Gyerek fél éves kora óta lakunk itt, most 2 éves, és még egyszer sem jött ki, mi párszor mentünk hozzá.2018. márc. 2. 20:12
1/8 anonim válasza:
Néha? A gyerek 6 hetes koráig hetente, utána 1 éves korig havonta, 2 éves korig 2 havonta (ha nem jár bölcsibe).
2/8 anonim válasza:
Nem ártana, hivatásukhoz kötött a házhoz kijárás, de ha látja, hogy megfelelő körülmények között nevelkedik a gyermek, gondoskodóak a szülők, szépen fejlődik szellemileg-testileg, nő a súlya, hossza (magassága), akkor nem fog a nyakatokra járni.
3/8 anonim válasza:
Sslzerintem ez védőnőtől is füg. Az elején jön ki de van olyan is aki inkább bemegy mert nem akarja,hogy hozzájuk járjon (ezt a védőnőnk mondta) nálunk hetente jött kb 6hetes koráig. Aztán havonta fél éves koraig utana 8hónaposan jött hozzánk aztán mi mentünk egy éveses státuszra. Utána talán 16 és 18 hónapos korába voltunk aztán a kétéves statuszon. Most 2,5 évesen megyünk legközelebb.De a háziorvosunk az egyeves oltasnál figyelmeztetett, hogy évente kell a védőnőhöz járni a statuszra. Szóval szerintem egy éves kor után évente kötelező csak a többit embere válogatja.
4/8 anonim válasza:
Elvileg kéne. De annyi idejük nincsen. Elég nekik a problemásokhoz kijárni
5/8 babyboom567 válasza:
Kedves Kérdező!
De kéne,viszont:
-rengeteg ellátott(gyerek) van+ a kismamák+helyettesítés
Nálunk terhesség alatt volt 2x,meg szülés után vagy 2x meg a helyettesítők 2x,azóta mi megyünk,illetve bármikor hívhatom telefonon.
6/8 anonim válasza:
Nálunk 1x volt, amikor hazajöttünk a kórházból. Státuszokra mi megyünk, terhesen fel sem merült, h jönne. Szerencsére. 😄
7/8 anonim válasza:
én örülnék, ha nem jönne, de a mienk ilyenben nagyon precíz... (nem, nem azért, mert koszosak vagyunk).
Lehet benne van, hogy gyerekjóétis vagyok és előttem nem akarja lebuktatni magát. Bár ne jönne annyit, nem hiányzik...
8/8 anonim válasza:
Ket kötelező otthoni látogatása van az egyik a gyerek születése előtti kornyezettanuulmyn, a másik meg a kórházból váló hazatérés utáni. Nem kell többet mennie, ha te viszed rendesen a gyereket a status vizsgalatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!