Lehet érezni, tapintani normàlis esetben is nyirokcsomót?
Figyelt kérdés
A kisfiam lágyékànál vettem észre, hogy simán ki tudom tapintani őket. Nem tűnnek nagynak, csak lehet érezni hogy ott vannak. Rugalmas, mozgatható pici göbök..több is van, mindkét oldalon. Ez normális. Pénteken jön a védőnő, majd megkérdezem, hogy ezzel menjük -e orvoshoz.2023. jún. 27. 07:46
1/8 anonim válasza:
Én is ki tudom tapintani az enyémet.
Gyerekekét sosem néztem még
2/8 anonim válasza:
Haziorvos. Vedono nem orvos, nem relevans amit mond.ha indokolt elkuld uh ra.
3/8 anonim válasza:
Ne a védőnőt kérdezd. Hívd fel az orvost.
5/8 anonim válasza:
Én az enyémet csak akkor tudom, hogy ha be van gyulladva. A gyerekemét még nem kerestem, de nem is futottam bele.
7/8 anonim válasza:
Az én gyerekemnek kb mindig tapintható, a lágyéki, a nyaki és a tarkóján is. Eddig nem foglalkozott vele a gyerekorvos, de a miénk nem igazán lelkiismeretes. Megírnád, mit mondott a dokid, légyszi?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, egyenlőre telefonon beszéltem vele, azt mondta ha borsónák nem nagyobb, nem kemény akkor teljesen normàlisan is tapintható vékonyabb gyerekeknék pláne. De rendelési időbe majd lemegyünk, megmutatom neki
2023. jún. 27. 18:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!