Másnak is ilyen a 3 évese?
Nyilván nem az összes, de hátha találok hasonló sorsút...
Kb az elmúlt fél évben teljesen megváltozott: nem akar sétálni, kb 5 méter után elkezd sírni, hogy fáradt és vegyem fel, menjünk haza. Szeptemberben 3 napon keresztül jártuk Egert, meg se kottyant neki. Most SEHOVA nem lehet vele elmenni. A játszóteret is megunja fél óra után, ha minden játékot kipróbált, meg éppen mással játszik a többi gyerek, akkor csak áll és néz, megsêrtődik kb, és jön hogy menjünk haza... Az udvarra sem akar már kimenni szinte, pedig régen ilyen jó időben egész nap kintvolt.
Most valahogy megváltozott az érdeklődése, egész nap bent akar játszani orvososat, fagyizósat, vásárlósat, ilyen szerepjátékokat, vagy LEGO. Ezzel nem is lenne baj, csak ezen kívül SEMMI MÁS nem érdekli. Én meg úgy gondoltam, hogy mikor már ekkora lesz, együtt járunk majd kirándulni meg mindenféle programokra...
Az előbb is úgy kiakadtam, 10 percet nem bírt sétálni az erdőben és bőgött, hogy haza akar jönni. Már komolyan ott tartok hogy sehova nem fogom vinni. Pedig úgy vártam a nyarat (idén nyáron még itthon vagyok, egész nyáron együtt vagyunk), de strandon kívül sztem sehova nem fogunk tudni hiszti nélkül menni.
Pedig én amúgy kirándulós, felfedezős személyiség vagyok, elég szar érzés egész nap a lakásban/udvaron lenni... Ja biciklije is van, azzal is teker 3 percet és kész, megunja.
Ha valakinek volt ilyen a gyereke, kinőtte valaha? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!