Hol vettetek gyerekhámos kistáskát? Vagy hogy közlekedtek engedetlen, dackorszakos kisgyerekkel kocsi nélkül?
A kisfiam két éves, tombol nála a dackorszak és egyébként is baromi eleven. Nem szereti, ha fogjuk a kezét.
Most született kistestvére, akivel itt a településünkön belül el kellene jutnunk ide-oda néha, kisboltba vagy a kötelező védőnői láthatásokra, oltásokra. Esetleg bemenni valamiért a városba,ha muszáj....
A kicsit nyilván tolom babakocsiban, de nem merek úgy elindulni, hogy a nagy nem fogja a kezem vagy kismotorral előre száguld és nem tudok utána menmi a baba miatt.
Szóval most ilyen gyerekhámos táskában gondolkodom, valami strapabíró, tartós darabot keresek, ami jó 2 éveshez.
Külföldi márkát vegyél, ahol ennek van kultúrája. Itthon én csak támadást tapasztaltam ezzel kapcsolatban.
Semmiképp sem olcsó árkategóriában keress, minőségi legyen. Neten azért találsz, pl Littlelife
Nekem is nemrég született a kicsi, a nagy 2,5 éves korában. Én csuklópórázt rendeltem és a másik végét rácsatoltam a babakocsi tolókarjához. Szerintem praktikusabb a kistáskás változatnál.
AliExpress.
Egyébként kismotorral ne hidd, hogy működhet. Vagy hogy gondolod? Lerántod vele a gyereket a motorrol, ha nem all meg a járda szélén, a kismotor meg kigurul az útra? :)
Pont ezt mondom, hogy nem akarok kismotorral sem menni emiatt.
Ezt a "fogd a kezét, akkor is, ha vergődik" dolgot hagyjuk már, nyilván nevelem, nyilván próbálkozom ezzel, nem hagyom kirohanni az útra, de egyszerűen nem működik. Nem érti meg a következetességet, pedig ha így viselkedik, eddig is az volt rá a reakció, hogy akkor indulunk haza, de hiába. A kicsit fel szoktam kötni kendőbe, de azért azzal sem kényelmes és praktikus hajolgatni egy földön örjöngő, rugdosó 2 éveshez, eddig felvettem és mentünk haza, ha hordozóban van rajtam a kicsi, nem tudom felvenni sem.
A védőnőnek meg nem mondhatom, hogy bocs, nem megyünk, mert vergődik a gyerek és nem tudok tovább menni vele.
Oké, de ha viszem magammal a kicsit is, akkor nem tudom éppen nevelni és fegyelmezni, és vinni a vergődő gyereket. Eddig megtettem, és ezután is meg fogom, meg az apja is, ha nincs ott a kicsi vagy ketten megyünk felnőttek vele és az egyik tud ilyen szinten felügyelni rá, de egyedül is meg kell oldanom velük a közlekedést néha.
Nekem erre jó megoldásnak tűnik a hám, míg meg nem érti a dolgot, inkább ez, minthogy elüsse egy autó.
A hám is csak akkor jó, ha hajlandó közlekedni, szépen megy melletted, csak nagyobb szabadsággal.
Ha nem akar menni, lecövekel, hisztizni, azon nem segít. Azon se hogy gyorsabban közlekedj.
Nagyot a babakocsiban (ha kell erővel), kicsi rajtad - na úgy lehet haladni célirányosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!