Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereknapra adtok tárgyi...

Gyereknapra adtok tárgyi ajándékot a gyereknek?

Figyelt kérdés

A mi családunkba gyereknapkor csak édességet kaptunk és elmentünk kirándulni :D

Párommal 1 éve vagyunk együtt lassan. Tavaly gyereknapkor nem voltam ott ígymost szembesültem vele hogy játékot is adni kéne a párom testvérének gyerekeinek.

Én nem így készültem. Múlthéten mondta párom h el kéne menni megvenni az ajándékot a gyerekeknek. Mondom neki én már vettem nekik édességet. Akkor mondja hogy a kislány vmi bilizős csodababát kér a kisfiú vmi táviranyitos autot kér. Kb 20.000ft mind a kettö. Kérdeztem hogy a szülinapra? (Ikrek és június 2.-án van a születésnapjuk) És mondta hogy nem arra vmi mást és az drágább.

Nekem ez nagyon fura. Most költöztünk össze félig meddig közös kasszán vagyunk páromnak természetes hogy felesbe vesszük meg.

2023. máj. 28. 05:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szàmomra is idegen. Mi nem kaptunk soha sem èdessèget, sem jàtèkot. De igazából mèg èlmènyt sem.

A gyermekeim èlmènyt kapnak.

2023. máj. 28. 08:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kisautót vettem neki igazából a drágabb ajándéknak sem örül jobban, és a kerületi gyereknapra kimentünk.
2023. máj. 28. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:

8 èves a gyerekem, most először kapott gyereknapi ajandékot. Most is csak azért, mert pont olyasmit lattam garázsvásáron, ami illik a meglévő készletéhez.

Ilyenkor szerintem a majális stílusú kinti programok meg az édesség szokás, az is csak saját gyereknek, unokànak.

2023. máj. 28. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sohaaa. De ilyenkor van a napja, a három gombócos fagyicsodánaaak. :) Nálunk is mindig a helyi rendezvény volt a program. De klassz elmenni másféle programra is ilyenkor.
2023. máj. 28. 17:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi kisebb kinti játékot szoktunk. Nagyon max 10 ezer / 2 gyerek. Idén annyi sem volt, ugrálókötelet és tollast kaptak. Gyereknapra 20 ezerért gyerekenként nem költenék.
2023. máj. 28. 18:23
 16/16 A kérdező kommentje:
2es én is max erre gondoltam. Nem tudtam hogy ilyen drága dolgokat adnak ők
2023. máj. 29. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!