Gyereknapra adtok tárgyi ajándékot a gyereknek?
A mi családunkba gyereknapkor csak édességet kaptunk és elmentünk kirándulni :D
Párommal 1 éve vagyunk együtt lassan. Tavaly gyereknapkor nem voltam ott ígymost szembesültem vele hogy játékot is adni kéne a párom testvérének gyerekeinek.
Én nem így készültem. Múlthéten mondta párom h el kéne menni megvenni az ajándékot a gyerekeknek. Mondom neki én már vettem nekik édességet. Akkor mondja hogy a kislány vmi bilizős csodababát kér a kisfiú vmi táviranyitos autot kér. Kb 20.000ft mind a kettö. Kérdeztem hogy a szülinapra? (Ikrek és június 2.-án van a születésnapjuk) És mondta hogy nem arra vmi mást és az drágább.
Nekem ez nagyon fura. Most költöztünk össze félig meddig közös kasszán vagyunk páromnak természetes hogy felesbe vesszük meg.
Szàmomra is idegen. Mi nem kaptunk soha sem èdessèget, sem jàtèkot. De igazából mèg èlmènyt sem.
A gyermekeim èlmènyt kapnak.
8 èves a gyerekem, most először kapott gyereknapi ajandékot. Most is csak azért, mert pont olyasmit lattam garázsvásáron, ami illik a meglévő készletéhez.
Ilyenkor szerintem a majális stílusú kinti programok meg az édesség szokás, az is csak saját gyereknek, unokànak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!