Nem veszek ( bár még pici) de nem is tervezem. Ilyenkor mindenütt van valami program, majd oda eljárunk, és fagyizunk, kirakodós vásárok is vannak. Ott majd választhat valamit.
2016. máj. 28. 14:08
2/15 anonim válasza:
Idén kivételesen kaptak, mert a kicsinek csak augusztusban lesz a szülinapja (2 lesz), de kirángatta a tesó alól a futóbicót, így vettünk neki és most kapta meg. Így a nagyobb is kapott egy kreatív készletet, de jövőre nem tervezem, hogy kapnak. Szerintem felesleges pénzkidobás.
2016. máj. 28. 14:23
3/15 anonim válasza:
Nem szoktam, de most betegek a lányok (4 és 5 éves), és nem tudunk menni sehova, úgyhogy ma az aldiban vettem valami matricagyűjteményt ezekkel a korcsolyázós hercegnőkkel (vmi Elza az egyik), mert azt szeretik, azt kapják holnap. És ha már nincs hasmenésük, valami lightos fagyis édesség lesz ebéd után.
Egy hónap múlva szülinapjuk lesz, ezért sem szoktunk ilyenkor ajándékozni.
2016. máj. 28. 14:43
4/15 anonim válasza:
szoktunk igen, 5 és 2.5 évesek..nagyon örültek, a nagy könyvet kapott, a kicsi társast :) én jó dolognak tartom
2016. máj. 28. 14:43
5/15 anonim válasza:
27 hós a fiam, nem terveztem, lévén minden nap gyereknap van nálunk, de végül kap új bogyó és babócás mesekönyvet. (Mert marhára unom a meglévő kettőt már 😂 )
2016. máj. 28. 14:57
6/15 anonim válasza:
Én még nem, mert csak 7 hónapos, úgysem érti még, ráadásul ezer játéka van. Később sem pont venni szeretnék, de gyereknapi programot tervezünk majd.
2016. máj. 28. 15:42
7/15 anonim válasza:
Programra megyünk, nálunk nincs ajándékozás, hanem közös program van ünnepeken.:) Szóval most is az lesz (Margitsziget).
2016. máj. 28. 16:25
8/15 anonim válasza:
Nem. Állatkertben voltunk.
2016. máj. 28. 20:25
9/15 anonim válasza:
Az enyém még kicsi (14 hónapos), így még nem fertőződött meg ezzel az eszmével, hogy minden alkalommal ajándékot kell kapnia. Megkap mindent, amire szüksége van, csak szerintem nem jó alkalomhoz kötni ilyen mértékben. (Pl. öcsém is kapott ajándékot karácsonyra, húsvétra, szülinapra névnapra,akármire, aztán szilveszterkor meg várta az ajándékot, mert hát az is ünnep!)
Egyébként kapott egy homokozókészletet pár napja, de nem azért mert gyereknap van, hanem mert már járunk játszótérre.
2016. máj. 28. 23:37
10/15 anonim válasza:
Igen,nagyfiam 12 éves,ő könyvet kért és kapot,lányom számos szinezőt kapott,6 éves.lesz fagyizás és elmegyünk közelünkbe találhato gyereknapra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!