Mit kérjek gyereknapra? Többi lent.
Nem tudom, hogy mit kérjek a szüleimtől gyereknapra. Segítsetek kérlek! (Aki nem tud segíteni, vagy valam problémája van velem, az NE ÍRJON!!! Csak olyan, aki tud segíteni, légyszi) Szóval szeretek fényképezni, de van fényképezőgépem. Van tabletem is, telefont is kapok. Nem akarok ezekkel felvágni, csak gondoltam leírom, mert általában mások ezeket szokták kapni.
11 ÉVES VAGYOK ÉS LÁNY. Szeretek olvasni, de nem sok könyvet olvastam el eddig, csak olyat veszek meg, ami tetszeni fog (pl. Szjg). Nem szeretnék nagyon drága ajándékot, de olyat ami nem drága, de jó. Sajnos, legnagyobb bánatomra nem kaphatok háziállatot, pedig nagyon-nagyon szeretnék!!! De azért írjatok már le nekem pár cuki (szőrös, puha!!!!!) háziállatot, ami olcsó, és ilyen kicsi. Gondolok itt a kutyára. Na mindegy remélem tudtok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!