Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereknapra adtok tárgyi...

Gyereknapra adtok tárgyi ajándékot a gyereknek?

Figyelt kérdés

A mi családunkba gyereknapkor csak édességet kaptunk és elmentünk kirándulni :D

Párommal 1 éve vagyunk együtt lassan. Tavaly gyereknapkor nem voltam ott ígymost szembesültem vele hogy játékot is adni kéne a párom testvérének gyerekeinek.

Én nem így készültem. Múlthéten mondta párom h el kéne menni megvenni az ajándékot a gyerekeknek. Mondom neki én már vettem nekik édességet. Akkor mondja hogy a kislány vmi bilizős csodababát kér a kisfiú vmi táviranyitos autot kér. Kb 20.000ft mind a kettö. Kérdeztem hogy a szülinapra? (Ikrek és június 2.-án van a születésnapjuk) És mondta hogy nem arra vmi mást és az drágább.

Nekem ez nagyon fura. Most költöztünk össze félig meddig közös kasszán vagyunk páromnak természetes hogy felesbe vesszük meg.

2023. máj. 28. 05:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt napok óta olvasom több kategóriában, de számomra teljesen idegen. Soha nem ajándékoztunk, még édességet sem. Kimentünk a gyereknapra, ahol kaptunk nyalókát vagy amit akartunk, meg játszottunk. A sajátjaimmal is ezt csinálom.

Nálunk ajándékozós ünnep kizárólag a születésnap, karácsony, és húsvét.

Mondjuk ez rajtad nem segít, ha náluk más a szokás. Igaz én vagyok annyira pofátlan hogy odaadom az édességet és kész, nem kezdek el vásárolgatni minden marhaságra.

2023. máj. 28. 06:01
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Nálunk a gyereknap annyi, hogy elmegyünk a gyerek napi rendezvényre. Ott, ha úgy van, választhat valamit.

Nincs se cukor se tárgyi ajándék.

2023. máj. 28. 06:02
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Igen, kapnak. Nálunk ez a szokás.
2023. máj. 28. 06:05
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

nem, mi úgy szoktuk, hogy az a nap róla szól, ágyba viszem a reggelit, kiválaszt egy programot (idén állatkert, tavaly Aquaworld) elmegyünk, ott kap amit kér(üdítő, perec, popcorn stb) utána hazafelé beülünk a Burger Kingbe(ez évente háromszor van)

Csinálunk ott egy olyan régi tipusú fényképet, amit belerakunk az emlékkönyvébe minden évben.

2023. máj. 28. 06:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Max kifestő, aszfaltkréta, buborékfújó. Elmegyünk gyereknapi programra, bobozni stb.
2023. máj. 28. 06:34
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Mi családunkba gyereknapkor kirándulni szokás. Tárgyi ajándék nem nagyon van. Esetleg 2-3gombócos fagyit kapnak a gyerekek.
2023. máj. 28. 06:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Virágot kapott, amit elültettünk tegnap. Voltunk fagyizni, kapott egy fánkot is. És ma megyünk egy gyereknapi programra. Oviban nyalókát kaptak, mondjuk elég rossz íze volt, így nekem kellett megenni :D
2023. máj. 28. 06:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Olyankor el szoktunk menni valamerre. Általában a városi gyereknapi rendezvényre. Ott eszik, iszik, fagyizik, hintázik.

Mondjuk a nagyobb idén már 12 éves, nem akar kimenni. Így ő inkább választott egy könyvet magának. De ennyi.

2023. máj. 28. 07:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém még csak 5 hónapos lesz, de mi is majd kirándulni szeretnénk menni vele gyereknapon. Már ma is kivisszük a városi gyereknapra kicsit sétálni, nézelődni.
2023. máj. 28. 07:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Viszont elvittem tegnap a múzeumfaluba programra (Nyíregyháza-Sóstó). Volt népi játszótér, legalább 1 órán keresztül játszott. Nagyon élvezte. Meg lovaskocsiztunk is.

Pénzbe nem került, mert nekünk ingyen van minden (autista,szóval belépő,busz ingyenes),de az időt rászántam,és megérte.

2023. máj. 28. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!