Van közületek, aki levágatta a kislányának a haját rövid, tüsire?
Figyelt kérdés
Te, vagy ő szerette volna? Tetszik neked, illetve neki a tüsi haja? Előtte milyen hosszú volt a haja?2023. máj. 18. 14:00
51/81 anonim válasza:
Van már az osztályból, aki vállig érőre, más egészen fiúsra vágatta, én még nem tudom.
52/81 anonim válasza:
A 16 éves lányom hétvégén próbált magának új frizurát vágni, de nagyon belenyírt, és a legjobb megoldás már csak az lehetett, ha levágjuk teljesen neki. Mondta, hogy ha már így alakult, kipróbálná, hogy néz ki kopaszon, így teljesen simára leborotváltuk a fejét. Fura így persze a vállig érő haja után, de ez is nagyon aranyosan áll neki, szépen kiemeli a szemeit.
53/81 anonim válasza:
Na háta annyira megtetszik neki marad ennél egy ideig.
55/81 anonim válasza:
Levágom én is elsős lányom haját. Sima ollóval vagy géppel érdemesebb?
56/81 anonim válasza:
55ös géppel vágd le neki jó kicsire.
57/81 anonim válasza:
56-ossal egyetértek, plusz hátul felnyírni
58/81 anonim válasza:
57es neked van lányod? Ha van milyen frizurája van?
59/81 anonim válasza:
A jó kicsi meg a felnyirt az mit jelent konkrétabban?
60/81 anonim válasza:
59es a jó kicsit azt jelenti hogy géppel ilyen 1-3mm hosszúságúra nyird le mindehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!