Van közületek, aki hosszúról rövidre vágatta a lánya haját? Milyen hosszúról milyen rövidre, és hány éves volt a lányod?
Először 2 évesen vágtam neki, azt hiszem vállig érőből rövud frizura (gyűlölte a hajgumit) Ezt sugazítottam egy ideig. Aztán 6 évesen a hátközépig érő haját vágtam le, állig érő bob-ra. Ő kérte. Nagyon szerette.
Mikor megnőtt cleopátra fazonra vágtam (hofy a suliban betudja gumizni ha akarja)
3 éves volt, a derékig érő loknis haját vágtam le rövid bob fazonra. Nem engedte mosni, fésülni, összekötni, becsatolni, .ert minden "fájt". Most 4 éves, újra hosszú haja van, de változott annyit, hogy engedi rendbe tenni a frizuráját, azt viszont nagyon sajnálom, hogy eltűnt a lokni, teljesen szögegyenes haja lett.
9 éves koromban nekem "erőszakkal" vágatták le a hajam, mert egy osztályfotón elbújtam a hajam mögé. Úgy sírtam, nagyon rossz volt. Kb derékig érőből lett gomba fazon. Addig is szorongtam, utána még rosszabb lett, mindenki rajtam röhögött és fiú néven kezdtek szólítani.
Nekem anno anyukam, 9 evesen a derekig ero nagyon dus hajamat, rovid bob-ra. Nagyon utaltam, es borzasztoan allt mert tenyleg extrem dus. Mint egy bukosoisak ugy nezett ki.
14 korul noveszthettem ujra.
Na, azota - 30 ev eltelt, es nem volt rovid hajam.
Sot, a fiamnak is hosszu, mert o igy akarja. Sosem tennek olyat, ami nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!