Szerinted jól állna egy 9 éves lánynak olyan haj, ami hátulról előre hosszabbodik, és a frufru ferdén van vágva?
A lányom szeretne ilyen hajat. Hátul kb. állig érne, elől pedig vállig. A frufruja baloldalt a homloka feléig érne, jobboldalt pedig a szemöldökéig.
A haja sötétszőke. Most a válla alá ér kb. 10 cm-rel. Mindenhol ugyanolyan hosszú és nincs frufruja.
Nyitott vagyok a dologra, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A hátulról előre hosszabbodó frizura neve "A vonalú bob", ez még oké is oehet, de ha nincs frufruja akkor szinte garantálom neked hogy nem lesz olyan sűrű és szép amilyet szeretne :D (tapasztalat, évekig próbálkoztam fiatalabb koromban). Nagyon függ a haja adottságaitól.
Elvinném egy jó fodrászhoz, és kifaggatnám a frufruról, mit gondol, de szerintem max egy egyeneset fog bevállalni neki, és még az is pehet ritkás lesz és félrehajlik. De az A vonalú bob elég általános, azt simán, legtöbb arctípushoz illik is.
Nem fog neki vszeg jól állni, de majd visszanő.
Nekem is volt ilyen hajam, kb egynapig szerettem, a visszanövesztés pedig egy rémálom volt a teljes asszimmetria miatt.
Vagy 4x mentem vágatni, mire egy normális hosszú, egyenes fazont ki tudtak belőle hozni, hogy egyenletesen nőjön.
Néhány napja megcsináltattuk. Nagyon tetszik neki! :)
A kisebbik lányom 7 éves, neki eddig is hosszabb volt a haja, mint a nagyobbiknak. Őt is elvittük a fodrászhoz. Ő eredetileg nem akart változtatni a haján, csak pár cm-t vágatni belőle. Végül ő is kérte, hogy legyen ugyanilyen ferdén vágott frufruja, de a haja többi része maradjon kb. hátközépig érő, csak pár cm-rel legyen rövidebb.
Megcsináltattuk neki is olyanra, amilyenre kérte. Neki is nagyon tetszik! :)
Nekem is nagyon tetszik, nagyon jól áll mindkettőjüknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!