Kislánynak frufru vagy elöl is hosszú haj?
Most kellene kialakítanom a kislányom haj formáját, de nem tudom eldönteni vágassak-e neki frufrut vagy sem. Aranyos pici arca és pici homloka van, tehát a hosszú haj előnyösebb lenne neki, csak nem tudom ilyen pici gyereknél mennyire praktikus?!
Nálatok mi vált be?
Csatot,hajgumit eltűri a hajában?
Nekem 2,5 éves a kislányom, hosszú haja van, frufruval.
Elviseli a csatot, de nem állandóan, így én a frufrut praktikusabbnak. tartottam.
Attól is függ, hogy áll a haja, hol van a forgója stb.
Én nem akartam frufrut a lányomnak, de képtelenség volt másképp növeszteni, ugyanis annyira előrefelé nő a haja, hogy szerintem évekig szenvedhetnék a két oldalra állításával.
A csatot egy ideig eltűrte, most 2,5 éves és simán kiszedi már. Úgyhogy maradt a frufrus megoldás. Amúgy így is cuki.
Úgy vagyok amúgy én is, mint a 3-as. Szerintem ha nagyobb lesz, én is megpróbálom lenöveszteni neki, de most még tényleg tök praktikus a frufru.
Én nagyon szeretem a frufru nélküli kislányokat. Sajna az én lányomnak 2,5 évesen a halántékán még mindig a mm-es babahaja van, így rettentő hülyén nézne ki elcsatolt hajjal, mert akkor oldalt kopasz lenne...
Így ő frufrus, de remélem kinő majd ott a haja (bár a 4,5 éves bátyónak is még ilyen babahajas a halántéka, szóval még sokat kell várnom).
Köszi.
1,5 éves. Egyenlőre a gumit eltűri a feje tetején, a csatot nem.
Biztos praktikusabb a frufru, bár ha jobban belegondolok nyáron jobb ha hátra lehet kötni a haját és nem melegíti.
Na, majd még alszok rá párat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!