Van közületek, aki levágatta a kislányának a haját rövid, tüsire?
Figyelt kérdés
Te, vagy ő szerette volna? Tetszik neked, illetve neki a tüsi haja? Előtte milyen hosszú volt a haja?2023. máj. 18. 14:00
41/81 anonim válasza:
Most a téli szünet elején megyünk fodrászhoz lányommal és mindketten levágatjuk hajunkat,talán azért nem tüsire, de rövidre váltunk. Fázni viszont nem akarunk, de azért nem akarunk nagy hosszt hagyni.
42/81 anonim válasza:
41es nyárra mi a terv a nagy melegbe? Akkor milyet mertek kipróbálni?
43/81 anonim válasza:
Sziasztok. Akinél a szülő döntése volt a lánya hajának lenyírása géppel,esetleg utána borotválása,a lány nem ellenkezett?
45/81 anonim válasza:
Nem ellenkezett, de ha ellenkezet volna is megnyírtuk volna. Én is ellenkeztem gyerekként amikor először kopaszra nyírtak de aztán rajöttem hogy nincs abban semmi rossz.
46/81 anonim válasza:
45, mi miatt éreztétek ilyen fontosnak a nyírást?
47/81 anonim válasza:
Hogy vetettek rá olyan gyereket, aki nem akarta? Nem volt kérdés?
48/81 A kérdező kommentje:
43-as: Nem ellenkezett a lányom. Sőt, inkább kíváncsi volt, hogy milyen lesz a haja, miután lenyírtam neki.
jan. 30. 20:54
49/81 anonim válasza:
Pont mondta a kislányom tanító nénije, hogy úszás kapcsán könnyebb lenne a dolga, ha rövid hajakat kellene szárítani és javasolta, hogy vágassuk le a hajukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!