Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Félig le tapadt kuki normális?

Félig le tapadt kuki normális?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 éves, 3,5 évesen picit le volt tapadva a kukaca . Akkor költöztünk haza külföldről, ott nem foglalkozta vele , de itthon a doki hátra húzta neki… 1-2 napja néha dörzsölgeti a kukacát , mondván fáj neki.. nos meg néztem nincs e be gyulladva ilyesmi , de nincs . Viszont mikor le akartam húzni neki akkor egyik oldalt észre vettem ,hogy le van tapadva. Nyilván elviszem dokihoz, bár nem lesz könnyű , mert emlékszik a múltkori látogatásra és hát fél, meg én is 😕

Volt valakinek hasonló ? Mindenképpen hátra kell majd húzni? Nem igen szeretném hogy most hátra húzza neki , legutóbb épp egy picit volt le tapadva.nem is értem most mi történt . Haragszom is magamra , hogy én vagyok a hibás és nem figyeltem a kukacát🥺

#probléma #5 éves #Fityma le tapadás
2023. máj. 15. 18:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Rendben 💁🏻‍♀️ 😅
2023. máj. 15. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Dr Novák Hunor fityma kisokosa sok gyereket mentett már meg az orvosi beavatkozástól. Miért nem szeretnéd ezt a fájdalommentes megoldást?
2023. máj. 15. 23:10
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

"Nyilván nem volt kellemes neki ,mert mondott egy nagy auuuut, viszont azután egyáltalán nem sírt,2-3 napig volt neki csúnya , de se a pisilés se semmi egyébb nem volt probléma . Szépen fájdalommentesen gyógyult neki. Nyilván bármennyire is nem volt fájdalmas neki"

Marha jó, hogy te eldöntötted, hogy ez neki nem volt fájdalmas...

2023. máj. 15. 23:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézetném a vizeletét is.
2023. máj. 16. 06:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván nem volt kellemes neki ,mert mondott egy nagy auuuut,"

Ez volt a fájdalommentes felfejtés? Te jókedvedben jajgatsz?

3,5 évesnek sehogy se kellett volna hátrahúzni.

"Szépen fájdalommentesen gyógyult neki."

Egy seb gyógyul szépen.

Egyetlen egy esetben szabadna egy gyereknek hozzányúlni: ha képtelen normál ívben pisilni, gyulladt, felfújódik.

Egyébként igen egy 5 évesnek is hagyni kell úgy ahogy van. Vizeletvizsgálat bőven elég, több mint valószínű hogy nem a letapadás miatt fájlalja.

2023. máj. 16. 07:02
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Nekem azt mondtak a sebeszeten,ha nem jon fel 3 evesen,vigyem vissza es adjak a steroidos kremet. Nekem a gyerek hozza sem enged nyulni, nem fogom lefogni es huzogatni neki,nekem ez no way.
2023. máj. 16. 10:36
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
"Jó szívvel ajánlom neked dr. Novák Hunor oldalát" Én meg nem ajánlom egy covidfasiszta, mások érvelést meghallgatni és értelmezni nem képes "ember" oldalát.
2023. máj. 18. 05:23
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom a babádat! Így elég nehéz megmondani látatlanban. Képről egyszerűbb lehetne, de így csak azt tudom mondani hogy óvatosan kezdjétek el felhúzni neki. Napról napra jobb lesz! ☺️
2023. máj. 24. 14:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3 és fél éves korában csak félig van letapadva, az nem hogy normális hanem teljesen szerencsés helyzet. Nekem a nagyobbik fiamnál még 6-7 évesen sem akart kibújni. Nagyon sok fiúnak van ilyen problémája, adottság kérdése meg az is, hogy mennyire van vele foglalkozva.

Ha már nagyrészt feljön, az már félig nyert ügy, csak rendszeresen de nagyon óvatosan, kell tornáztatni estéként, fürdésnél. Vigyázni, hogy ne okozz mikro sérüléseket vele, csak addig húzni amíg a bőr engedi. Fel fog jönni és úgy is fog maradni. Körömvirág, kamillás áztatás és vannak rá speckó kenőcsök is.

2023. jún. 13. 10:48
 20/21 A kérdező kommentje:
Azóta már pár milliméter le jött :) köszönöm a segítő válaszokat !
2023. jún. 16. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!