Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Félig le tapadt kuki normális?

Félig le tapadt kuki normális?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 éves, 3,5 évesen picit le volt tapadva a kukaca . Akkor költöztünk haza külföldről, ott nem foglalkozta vele , de itthon a doki hátra húzta neki… 1-2 napja néha dörzsölgeti a kukacát , mondván fáj neki.. nos meg néztem nincs e be gyulladva ilyesmi , de nincs . Viszont mikor le akartam húzni neki akkor egyik oldalt észre vettem ,hogy le van tapadva. Nyilván elviszem dokihoz, bár nem lesz könnyű , mert emlékszik a múltkori látogatásra és hát fél, meg én is 😕

Volt valakinek hasonló ? Mindenképpen hátra kell majd húzni? Nem igen szeretném hogy most hátra húzza neki , legutóbb épp egy picit volt le tapadva.nem is értem most mi történt . Haragszom is magamra , hogy én vagyok a hibás és nem figyeltem a kukacát🥺

#probléma #5 éves #Fityma le tapadás
2023. máj. 15. 18:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem te vagy a hibás. Max. abban, hogy hagytad az háziorvosnak, hogy hozzáérjen.
2023. máj. 15. 18:27
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Jó szívvel ajánlom neked dr. Novák Hunor oldalát, még mielőtt további károkat okoztok szegény kicsinek...
2023. máj. 15. 18:34
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

Jaj, imádom, mikor olyanok jönnek lepontozni, akiknek amúgy max. ilyen 50%-ban sikerül hasznos válaszokat adniuk...😅

Jól van, ti csak rángattassátok szerencsétlen gyerekeitek fitymáját, aztán ha nem tud rendes szexuális életet élni, az meg az ő baja. Az agyam eldobom az ilyen "szülőktől".

2023. máj. 15. 19:12
 4/21 anonim ***** válasza:
34%
Egy kanállal szokták finoman leválasztani az urológián. Nem feltépni...
2023. máj. 15. 19:16
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy 6 éves koráig kell, hogy teljesen elváljon a bőr. Tehát addig nincs ok aggodalomra és teendő sincs.
2023. máj. 15. 20:03
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
4. Valóban. Csak az esetek nagy többségében "megoldja" egy túlbuzgó gyerekorvos vagy háziorvos. És akkor jön a hegesedés, abból a fitymaszűkület, etc, etc.
2023. máj. 15. 20:27
 7/21 A kérdező kommentje:
Nekünk szépen leválasztotta anno , ahogyan 4-es írja . Nyilván nem volt kellemes neki ,mert mondott egy nagy auuuut, viszont azután egyáltalán nem sírt,2-3 napig volt neki csúnya , de se a pisilés se semmi egyébb nem volt probléma . Szépen fájdalommentesen gyógyult neki. Nyilván bármennyire is nem volt fájdalmas neki ,azért ez egy nem kellemes emlék, ezért is nem akarom még egyszer . Olyanok válaszát vártam /várom akik hasonlón át estek . Nem megmondó meg weboldal ajánlást vagy veszekedést szeretnék! Nem tudom ..én ha nem tudok érdemben valamihez hozzászólni ,akkor tovább lapozom!De biztos bennem van a hiba🙄
2023. máj. 15. 21:51
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

Jó, akkor meg csak véletlenül se járj utána, hogy manapság hogyan szokás ezt kezelni, mi normális és mi nem. Nehogy ilyesmire vesztegesd a drága időd.

Csak akkor nem értem, mi a kérdés. Elviszed megint egy hemteshez, aztán megint és később újra.

2023. máj. 15. 21:54
 9/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom , hogy te így jártál . Ha figyelmesen olvastál , akkor tudnád nálunk nem történt ilyen . Nem volt hentes 😄 Ha meg nem érted a kérdést arra is válaszoltam , minek vagy itt?🤷🏻‍♀️
2023. máj. 15. 21:59
 10/21 anonim ***** válasza:
57%

Nem, nem én, hanem a fiad járt így, csak valamiért képtelen vagy felfogni. Valószínűleg azért, mert a lelked mélyén érzed, hogy hülyeséget csináltál, amikor megengedted, de elismerni ugye az már kínos volna.

Szóval nem értem, te minek vagy itt, 🤷‍♀️ ha képtelen vagy elfogadni, hogy olyan szakembert illene keresned, aki tartós megoldással tud segíteni nektek. Pedig már elég sok ilyen doki van. Mondjuk az első lépés a szülő edukálása - ez láthatóan nagyon szükséges volna, csak hát te roppant okosnak tartod magad.

Csak a fiadat sajnálom, őt viszont nagyon.

2023. máj. 15. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!