Vannak itt olyan anyukák akik nem dolgoznak csak gyereket nevelnek otthon és háztartást vezetnek?
26 éves vagyok
Bedolgozott munkaidőm 0-a.
Férjem külföldön dolgozik,mint kamion sofor a pénzt hazaküldi.
1 gyerekunk van de szeretnenk még gyereket
Ő az első ferfi az eletembe,massal soha se voltam. Mar a legelejen azt beszeltuk meg hogy en nem fogok dolgozni csak ő
Nagyon jól megvagyunk igazabol az o fizetesebol is.
Apukamnak nemigazan tetszik viszont hogy en nem dolgozok es nemis birja megalni hogy ezt ne hozza mindig fel.
Persze ebbol mindig csak a vita lesz.
Esetleg van meg itt olyan anyuka vagy feleseg aki nem dolgozik es kesobb sem tervez?
Olyan valaszt nem kerek hogy ez csak az őskorba volt divat,azt ugy veszem hogy "a válaszadó csak veszekedni akar"
Èn azèrt visszamennèk a helyedben dolgozni. Szerencsès dolog hogy így is megèltek, de gondolj bele mèg ha most nem is látod magad előtt, de lehet pár èv múlva szètmentek.
Kell a munkatapasztalat , az èvek, mert ha hosszú ideig nem dolgozol akkor egy munkahely sem fog kapkodni irántad , szívesebben veszik azt fel aki lehetôleg nem hagyott ki hosszú èveket, ès a másik rèsze az pedig a nyugdíj. Fiatal vagy mèg, de igenis kellenek a szolgálati èvek különben mit csinálsz nyugdíjas korodban? Kell hogy legyen saját keresetből szerzett tartalèkod, mert lehet most jól èlsz így de gondolni kell a jövőre is...
Ès nem tudom ahol laktok az albèrlet vagy a párodè, vagy közös ingatlan -e. De arra is gondolni kell hogy legalább egy közös ingatlanotok legyen, nyugdíjból nem megoldható az albèrlet, illetve nem jó dolog másra szorulni. Ha saját ingatlan nem meholdható akkor pedig minnèl többet fèlre rakni.
Igazi Roma szokás....
Egy percet sem dolgoztál, de ha a pároddal van valami mi lesz veletek? Mentek az utcára??
És ha sulis lesz? Mit fogsz csinálni, egésznap sorozatokat nézni? Nyugdíj?... Felőlem azt csinálsz amit akarsz, de ha a párod elhagy ne sírjon a szád a segélyért, meg hogy nincs pénz....
Nem olvastam el a válaszokat.
Nekem volt egy ilyen kolléganőm,mint te.2 gyerekük volt a férje kamionozott,ő meg otthon volt.Aztán a férje egy nap meghalt.34-35 volt a csaj,mikor özvegy lett.Ott volt munka(munkatapasztalat),pénz nélkül,meg 2 kiskorú gyerekkel,házhitellel. 12 órás váltott műszakú gyári munkára tudott elmenni)
Nagyon nagy szívás, ha nincs SAJÁT bármilyen minimális háttered.
És nem azt mondom, hogy most azonnal rohanjál,és vállald el a legalja munkát,hanem,hogy ott az internet,van lehetőséged(időd),találd meg a "hivatásod".És nem kell nagy dolgokra gondolni,egy hobbiból is lehet olyan hivatás,amivel idővel pénzed lehet.
Kérdező, 26 évesen ne legyél annyira naív hogy azt hiszed hogy egy kamionos férj örökké hűséges marad. Ismerek pár kamionost. Bár neked úgyis mindegy a pénzért vele fogsz maradni bármi is történjen.
De hogy a krdésre válaszoljak: Igen, ismerek, 22 éves volt mikor összejött a pasival, egyetem utolsó évében. Sosem dolgozott. Szült 1 gyereket, 32 éves volt mikor kiderült hogy a férjének más nője is van. 33 mikor a férje bejelentette hogy válni akar. A nőnek kellett menni a lakásból a gyerekkel, apuka fizeti az 50 ezer megtakarítást. A nő most takarít, mert kisgyerekkel, tapasztalat nélkül nem kell sehova. 23nm en élnek ketten pest külvárosában, napi kb 3 órát ingázik a munkahelyig, de más lakhatást nem engedhet meg magának.
A szülők megmondták hogy ha nem dolgozik, bármi is lesz oda nem mehet vissza. Tartják is magukat hozzá.
Abba is gondolj bele mi lenne ha bármi baja lenne, baleset, halál.
Mi lesz veletek, nem lehet ennyire 1 emberre támaszkodni.
Apukád lehet ezért is mondja.
A ház az én nevemen van
Dédié volt,ingyen megkaptam anyaek semmit se kertek erte.
Van 2 lakas amit anyaeknak koszonhetek,a 2 lakas havonta adja nekem a penzt,alberletbe van kiadva.
De nem dolgozok igazabol
A lakas berleti ára 150.000Ft/hó/db
Tehat a kettobol 300 ezer ft van nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!