Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik nem dolgoznak csak gyereket nevelnek otthon és háztartást vezetnek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok

Bedolgozott munkaidőm 0-a.

Férjem külföldön dolgozik,mint kamion sofor a pénzt hazaküldi.

1 gyerekunk van de szeretnenk még gyereket

Ő az első ferfi az eletembe,massal soha se voltam. Mar a legelejen azt beszeltuk meg hogy en nem fogok dolgozni csak ő

Nagyon jól megvagyunk igazabol az o fizetesebol is.

Apukamnak nemigazan tetszik viszont hogy en nem dolgozok es nemis birja megalni hogy ezt ne hozza mindig fel.

Persze ebbol mindig csak a vita lesz.

Esetleg van meg itt olyan anyuka vagy feleseg aki nem dolgozik es kesobb sem tervez?

Olyan valaszt nem kerek hogy ez csak az őskorba volt divat,azt ugy veszem hogy "a válaszadó csak veszekedni akar"

2023. ápr. 13. 11:23
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
72%
Nem a kérdésedre a válasz, de az nem zavar, ha szétmentek, akkor ott leszel gyerekkel és nincs semmid? Kamionsofőr aki alig van otthon, szerinted mennyire hűséges?
2023. ápr. 13. 11:27
 2/36 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, apuka miért szól bele. Ha nektek így megfelel, akkor így csináljátok, nincs köze hozzá senkinek. Ugyanúgy ahogy vannak gyerek mellett dolgozók, olyan is van aki otthon marad, mindenki maga dönti el, mit engedhet meg magának, és mi az ami megfelelő a család számára is.
2023. ápr. 13. 11:28
 3/36 anonim ***** válasza:
72%

4 éve vagyok itthon, 2 gyerekkel.

Tervek szerint maradtam volna a kicsi sulis koráig, megtehetjük.

De én ezt a 4 évet megköszönöm, szeptembertől megyek vissza.

Nem bírom ezt a felállást

2023. ápr. 13. 11:37
 4/36 anonim ***** válasza:
96%

Én nem, de egyik rokon ezt csinálja. Egész jól megélnek így is. Annyi gáz van, hogy óhatatlanul magyarázkodik mindenhol hogy mit csinál, és a nagyobbik kamaszodó fia konkrétan egy párszor beszólt már neki. Illetve sokszor itt ott pletykál, emiatt az ovis és iskolás társak szülei úgy értékelik a dolgot hogy nagyon ráér, így mindig kifogásokat gyártó, hogy miért nem tudja XY gyerekét elhozni a sajátjával meg ilyesmi.

Mi családon belül nem szólunk bele, az ő dolguk, bár meglehetősen idegesítő amikor ő teszi a megjegyzést azokra irigységből (anyagi), akik esetleg nem otthon ülnek intézménybe járó gyerekek mellett.

2023. ápr. 13. 11:38
 5/36 A kérdező kommentje:
Maximálisan hűséges 😊
2023. ápr. 13. 11:39
 6/36 anonim ***** válasza:
63%

Ha bírod otthon, maradj, én sem bírtam hosszú távon.

De ha neked így kényelmes, tényleg nem értem miért szól bele apukád. Első, ha valaki egy harmónikus családban él, nem azzal tervez h majd szakítanak. Ez nem mindenhol divat.

2023. ápr. 13. 11:40
 7/36 anonim ***** válasza:
82%
Másfél évesem van, külföldön élünk itt 4 hónapot tudtam volna itthon lenni vele. Két éves korában megyek vissza dolgozni, de nekem volt félelmem, kiszolgáltatva érzem magam. Mindig szólni, hogy most vásárolok, pedig a férjem egy áldott jó ember, sosem szól mire költök, ez egy belső feszkó. Azért mégegyszer így döntenék, de várom, hogy újra legyen saját keresetem.
2023. ápr. 13. 11:41
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Anyám 25éve otthon van. Engem 30eve megszült, utana még visszament dolgozni.

25éve szülte nagyobbik öcsémet, azota otthon van. Lett még tesónk, ők 13 és 15évesek.

Ha egy külső szemlélő nézi a családot, irigykedik. Mint a született feleségekben... luxus kertvárosi családiház, anyam hetente fodrász, márkás menő ruhák még otthon is. Kertész jár. Anyamnak meg csak az a dolga, hogy a 2kicsit hordja suliba, edzésekre.

Ám a színfalak mögött nevelőapám viszi mindenhova, szabja meg mit vehet fel. Barátai nem lehetnek, mert "míg dolgozok meg ne csaljon már". Igazából anyámnak kuss a neve.

Ha venne valamit, ugy kell kérnie rá.

Én őrültem, hogy leléphettem ebből az egészből.

Ferjem barátjáéknál is otthon az asszony. De ők allatokat tartanak, azokat gondozza.

2023. ápr. 13. 11:49
 9/36 anonim ***** válasza:
63%
24 éves vagyok, egy gyerekünk van. Teljes állásból (3 éve dolgoztam ott) jöttem el szülni, a gyerekem legkésőbb 2 éves korában megyek is vissza, pedig csak a férjem fizetésével is ugyanolyan színvonalon élnénk. Szerintem elég nagy ostobaság teljesen a férjedtől függeni, pláne egy gyerekkel. Az meg, hogy maximálisan hűséges…. hajjaj 😅 Azért ne tedd fel rá az életed szerintem. Bár én szégyellném magam, hogy annyit tudok felmutatni, hogy szültem egy gyereket és eltartanak. Te dolgod, csak nehogy nagy koppanás legyen majd a vége. Amúgy apádnak igaza van.
2023. ápr. 13. 11:54
 10/36 anonim ***** válasza:
87%

Én is itthon vagyok hosszútávon.

Mondjuk én nem önszántamból, a gyerekem súlyos fogyatékos, így nem tudok visszamenni dolgozni.

Nem ingyen vagyok itthon, GYOD-ot kapok. Tehát ez szolgálati időnek minősül, beleszámít a nyugdíjba, olyan, mintha dolgoznék.

Amit te csinálsz, hogy kényelmi szempontból vagy otthon, azzal sincs probléma, csak így nem lesz nyugdíjad és ha elváltok nagyon nehéz elkezdeni dolgozni, 30-40-50 évesen nulla tapasztalattal elég nehezen fogsz normális állást találni. Nyugdíjad meg nem lesz. Mondjuk az lehet nekünk sem, ki tudja milyen világ lesz még addig.

Az biztos, hogy ha nem szorulna a gyerkőcöm ellátásra én tuti dolgoznék. Magam miatt is, mert amúgy a nagy otthonlétbe befarcol és elbutul az ember.

2023. ápr. 13. 11:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!