Beleszóltok a gyerkőcök öltözködésébe?
Sokszor megyünk együtt vásárolni vagy csak megnézni a kínálatot a nagyobbik (5 éves) lányommal.
Van, hogy neki tetszik meg valami, van, hogy nekem, sokszor pedig mindkettőnknek. Ami szerintem is jól néz ki és elfogadható anyagilag, azt meg szoktam venni neki. Ha valamiért nem oké az adott ruha, azt is elmondom neki, hogy szerintem miért nem, meg szokta érteni. Ha ő idegenkedik egy adott ruhától, azt nem szoktam erőltetni, de ilyen ritkán van, ismerem az ízlését.
Szóval dönthet, de csak azokból a ruhákból válogathat, amiket leokézok előtte.
Most már sokszor van az, hogy ő maga próbál párosítani ruhadarabokat, és nézi, mi az, ami passzol egymáshoz. Egyre ügyesebb benne, lehet amiatt is, hogy így átbeszéljük a dolgokat.
Természetesen beleszólok a 6 éves gyerekem öltöztetésébe. Én döntöm el, hogy hová milyen ruhát vegyen fel, és főleg azt, hogy milyet veszek meg neki.
Maximum alternatívát nyújtok neki, hogy ezt vagy azt veszi fel, de akkor is én választom ki a kettőt vagy hármat, ami közül ő választhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!