Beleszóltok a gyerkőcök öltözködésébe?
Figyelt kérdés
Anyukák ti beleszóltok a kisgyerek öltözködési stílusába vagy hagyjátok, hogy kialakítsa a saját stílusát, ahogy ő szeretné? Pl ha nektek felnőtteknek nem tetszik egy adott ruhadarab, akkor hiába tetszik a gyereknek nem veszitek meg neki vagy a gyerek dönthet? Itt most nem az ár miatti döntésre értem, hanem ruha stílusra.2023. márc. 30. 17:21
11/24 anonim válasza:
Próbàlok, de nem hallgat ràm.
12/24 anonim válasza:
én hobbivarrónő vagyok, tehát részben én öltöztetem a pici rokonokat... mindegyiknek elég határozott ízlése van, amit a józan ész keretein belül (milyen szín, minta, mesefigura, kötött vagy thermo, stb) figyelembe is vesznek a szülők. de mondjuk hogy a lila harisnyához megy-e a piros cipő, van hogy rájuk hagyják, hátha saját kárán tanul. nem mindig jön be, de nem baj.
13/24 anonim válasza:
Én vásárolok a z évesemnek de még a 12 évesemnek is. Tudom mik a kedvencei színben,mintában, stílusban. Nekem fontos,hogy ízlésesen legyenek öltözve, de jól is érezzék magukat benne, még a 12 éves sem panaszkodik, ha rendelek meg szoktam kérdezni melyiket választja az aditt színekből fajtákból de általaban Rám bízza. Fiúk mindketten.
15/24 anonim válasza:
Mivel mondig probalunk igy valaszthat h melyik polot felsot stb... Keri
Alt 3-4 darabol szokott 1-2
Nadragnal ami jo ra es nem esik le rola ott nincs valogatas 🙂
16/24 anonim válasza:
Még csak 3,5 éves, de határozott elképzelése van mit nem vesz fel, és mik a kedvencek. Ezeket tudom, úgy választok ruhát hogy tetszen is neki. Van hogy fura színeket kombinál magán, de ő tudja. Általában neten rendelek, ha valami olyasmi van hogy nekem mindegy lenne, akkor megmutatom neki hogy melyik legyen a kettő közül. Később is így lesz, felvehet amit szeretne, ha praktikus, évszaknak megfelelő.
17/24 anonim válasza:
Én vásárolok neki, de próbálok olyanokat választani ami tetszik neki, ez most a hot wheels, Pókember és a Minyonok 😀 pedig egyiket se nézi mesében de mégis menőnek tartja valamiért (kiscsoportos). gatyái egyszínűek így nagyon őrült kombinációkat nem tud összeállítani.
18/24 anonim válasza:
Én pl tudom hogy nem szereti a fiam a piros ruhákat, így azt nem veszek.
19/24 anonim válasza:
Hat azert vannak bizonyos alapelveim. A ruha legyen kenyelmes, praktikus es a gyerek koranak megfelelo (szamomra taszito, mikor 6-7 eves lanyokat ugy oltoztetnek mint egy 20 eves).
Nagyon vilagos nadragot, kabatot nem veszek, mert 1-2 hordas utan kimoshatatlan foltok lesznek rajta.
Egyebkent naaagyon ritkan vasarolok a gyerekkel. Kivetel cipo, nyilvan azt probalni kell, de ott sem csak az a szempont h neki mi tetszik, de figyelembe veszem azert.
20/24 anonim válasza:
Én bezzeg hiába kérdezgettem a 3 éves lányom, melyik cipő tetszik, neki édesmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!