Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beleszóltok a gyerkőcök...

Beleszóltok a gyerkőcök öltözködésébe?

Figyelt kérdés
Anyukák ti beleszóltok a kisgyerek öltözködési stílusába vagy hagyjátok, hogy kialakítsa a saját stílusát, ahogy ő szeretné? Pl ha nektek felnőtteknek nem tetszik egy adott ruhadarab, akkor hiába tetszik a gyereknek nem veszitek meg neki vagy a gyerek dönthet? Itt most nem az ár miatti döntésre értem, hanem ruha stílusra.

2023. márc. 30. 17:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Hacsak nem szélsőségesen csúnya vagy kirívó, akkor megveszem neki.
2023. márc. 30. 17:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerek témakör?

Eleve nélkülük vásárolok, így fel se merül. Nyilván kedvenc szín, minta terén próbálok kedvezni nekik. Érdekem, hogy örömmel hordják, de ennyi. A 7 éves nagynak sincs panasza.

2023. márc. 30. 17:27
 3/24 A kérdező kommentje:
6 éves körüli gyerekről van szó, azt elfelejtettem oda írni.
2023. márc. 30. 17:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy fel se merül, mint a kettesnél. Lányom teljesen elégedett azzal, amit én veszek, így megspórolom a közös vásárlást, eleve neten szoktam. Annyi, hogy olykor megmutatom neki a választékot, de mivel eleve azt, ami közül nekem mindegy hogy melyiket, nincs ilyen konfliktus. 7,5 éves.
2023. márc. 30. 17:41
 5/24 anonim ***** válasza:
49%
6 évesnek persze.
2023. márc. 30. 17:41
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Mivel én veszem a ruháikat minden rajtam áll
2023. márc. 30. 17:45
 7/24 anonim ***** válasza:
72%

Alapvetően azért figyelem az igényeit, de inkább úgy hagyom választani, hogy választhat pár ruhadarab közül.

Mondjuk amikor piros-fehér cipőt akart, amit meglátott a boltban azok mellette amiket néztünk, nem engedtem, mert nem tartottam praktikusnak, meg amúgy se megy sok ruhához, helyette elé tartottam másik 2t, hogy válasszon azok közül.

2023. márc. 30. 17:51
 8/24 A kérdező kommentje:

Igazából arra vonatkozott volna a kérdés, hogy együtt vásárlásnál hogyan viszonyultok a témához, de ezek szerint nincs együtt vásárlás.

Köszönöm a válaszokat!

2023. márc. 30. 17:51
 9/24 anonim ***** válasza:
80%

7 evesem van, en pl. nem birom elviselni a mesefiguras ruhakat, meg eleteben nem volt mesefiguras ruhaja, szerencsere nem is kert, mondjuk a kornyezetetunkben sem latok nagyon senkin, legalabbis a mi tarsasagunkban.

Vettem neki rozsaszint is, lilat is meg a tavalyi teli szezonban.

A Zaraban vasarlunk, az akciokkor.

2023. márc. 30. 18:09
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kérdezted :) praktikumban én döntök, mintában ő.
2023. márc. 30. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!