Beleszóltok a gyerkőcök öltözködésébe?
Kisgyerek témakör?
Eleve nélkülük vásárolok, így fel se merül. Nyilván kedvenc szín, minta terén próbálok kedvezni nekik. Érdekem, hogy örömmel hordják, de ennyi. A 7 éves nagynak sincs panasza.
Alapvetően azért figyelem az igényeit, de inkább úgy hagyom választani, hogy választhat pár ruhadarab közül.
Mondjuk amikor piros-fehér cipőt akart, amit meglátott a boltban azok mellette amiket néztünk, nem engedtem, mert nem tartottam praktikusnak, meg amúgy se megy sok ruhához, helyette elé tartottam másik 2t, hogy válasszon azok közül.
Igazából arra vonatkozott volna a kérdés, hogy együtt vásárlásnál hogyan viszonyultok a témához, de ezek szerint nincs együtt vásárlás.
Köszönöm a válaszokat!
7 evesem van, en pl. nem birom elviselni a mesefiguras ruhakat, meg eleteben nem volt mesefiguras ruhaja, szerencsere nem is kert, mondjuk a kornyezetetunkben sem latok nagyon senkin, legalabbis a mi tarsasagunkban.
Vettem neki rozsaszint is, lilat is meg a tavalyi teli szezonban.
A Zaraban vasarlunk, az akciokkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!