Hosszú ujjú póló alá adtok a gyerekre pólót, atlétát?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 18:34
1/16 anonim válasza:
Én igen, hogy azt húzzuk a nadrágba, ne a felsőt. Amúgy ki lenne a dereka kinti játék közben. 3 lesz, ovis.
2/16 anonim válasza:
Nem. Ritka az olyan alkalom, amikor igen. Akkor is kizárólag pólót. Atlétát nem hord se a kicsi, se a nagy. 3 és 7 évesek.
3/16 anonim válasza:
Igen, póló. Van h bent melege van így leveszik és csak pólóban van. Én inkább rétegesen öltöztetem, akkor van több opció
5/16 anonim válasza:
Télen atlétát, ha olyan az idő
Hosszú póló alá póló bután néz ki nem is kénylemes szerintem, akkor inkább póló és rendes nem vastag felső..
6/16 anonim válasza:
Attól függ milyen idő van. Ha szükséges, akkor atlétát, nyilván nem két pólót egymásra.
9/16 anonim válasza:
Igen, trikóbodyt adok rá. 10 hónapos.
10/16 anonim válasza:
2,5 éves, már nem hord pelust, így hosszúujjú póló alá atlétát/ujjatlan pólót adok, pulcsi alá sima pólót. Tavaly pántos bodyt adtam még a hosszúujjú póló alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!