Mikor mutatnátok be az új párotokat a gyermeketeknek?
Február második felében kezdtünk el beszélgetni. Ő is elvált, én is elvált vagyok. Én szeptemberben váltam a lányom apjától, ő már 3 éve. A kislányom most 15 hónapos.
Eddig mindig csak úgy találkoztunk a párommal ha én mentem, mert akkor ott nála tudtam lenni, ő pedig egyedül él. Ez általában akkor volt ha nagyszülős program volt, vagy az apjánál volt a lányom.
Én a szüleimmel élek és a kislányom is velem él.
Egyre jobban komolyra fordulnak a dolgok az új kapcsolatomban, és úgy gondoltuk április utolsó hétvégéjén eljönne és bemutatnám a szüleimnek, és a kislányommal is találkozna. A szüleim már most nagyon kíváncsiak rá és várják hogy megismerjék, és a párom is várja már hogy megismerhesse a családomat.
Az érdekelne hogy ahol szintén nagyon picike a gyerek és válás után vannak, esetleg van már új kapcsolat is. Ott mennyi idő után vitte haza bemutatni a párját?
Egy hónapja kezdtetek el beszélgetni, azóta már nála is vagy mindig és a szüleid is alig várják hogy megismerjék, mert annyit beszéltél már nekik a párodról? És már ilyen komolyra fordult a dolog? Egy hónap lefolyása alatt?
Még te magad sem ismered a párodat, nem korai még komoly kapcsolatnak nevezni ezt?
Nem rosszindulatból írom, komolyan, én is szeretném ilyen könnyen megtalálni a nagy Ő-met és hogy ilyen gyorsan és zökkenőmentesen történjen minden.
A kislányod nem igazán fogja tudni, hogy ki ő, de legalább kiderül hogy szmipatikusak-e egymásnak.
Azért én sok sikert kívánok nektek! :)
A második vagy a harmadik randinkon.
A biológiai apja nem jött érte de nem akarta lemondani a találkozót így hármasban elmentünk fagyizni.
Igen jól sikerült, azóta házasok vagyunk és közös gyerek is van 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!