Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor mutatnátok be az új...

Mikor mutatnátok be az új párotokat a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Február második felében kezdtünk el beszélgetni. Ő is elvált, én is elvált vagyok. Én szeptemberben váltam a lányom apjától, ő már 3 éve. A kislányom most 15 hónapos.

Eddig mindig csak úgy találkoztunk a párommal ha én mentem, mert akkor ott nála tudtam lenni, ő pedig egyedül él. Ez általában akkor volt ha nagyszülős program volt, vagy az apjánál volt a lányom.

Én a szüleimmel élek és a kislányom is velem él.

Egyre jobban komolyra fordulnak a dolgok az új kapcsolatomban, és úgy gondoltuk április utolsó hétvégéjén eljönne és bemutatnám a szüleimnek, és a kislányommal is találkozna. A szüleim már most nagyon kíváncsiak rá és várják hogy megismerjék, és a párom is várja már hogy megismerhesse a családomat.

Az érdekelne hogy ahol szintén nagyon picike a gyerek és válás után vannak, esetleg van már új kapcsolat is. Ott mennyi idő után vitte haza bemutatni a párját?

2023. márc. 30. 01:39
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Igazából 1 hónap után. Így jött ki. Pici gyerekkel sztm könnyebb ez.
2023. márc. 30. 02:39
 2/8 Cubina ***** válasza:
90%

Egy hónapja kezdtetek el beszélgetni, azóta már nála is vagy mindig és a szüleid is alig várják hogy megismerjék, mert annyit beszéltél már nekik a párodról? És már ilyen komolyra fordult a dolog? Egy hónap lefolyása alatt?

Még te magad sem ismered a párodat, nem korai még komoly kapcsolatnak nevezni ezt?

Nem rosszindulatból írom, komolyan, én is szeretném ilyen könnyen megtalálni a nagy Ő-met és hogy ilyen gyorsan és zökkenőmentesen történjen minden.

A kislányod nem igazán fogja tudni, hogy ki ő, de legalább kiderül hogy szmipatikusak-e egymásnak.

Azért én sok sikert kívánok nektek! :)

2023. márc. 30. 05:41
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Fél év. Te nagyon sietsz.
2023. márc. 30. 06:30
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
15 hónapos a gyerek. Olyan mindegy ...
2023. márc. 30. 07:02
 5/8 anonim ***** válasza:
A másik kérdésedet jelentettem.
2023. márc. 30. 07:44
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Megtisztelsz vele, mert próbáltam törölni de nem sikerült. 😄
2023. márc. 30. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:

A második vagy a harmadik randinkon.

A biológiai apja nem jött érte de nem akarta lemondani a találkozót így hármasban elmentünk fagyizni.

Igen jól sikerült, azóta házasok vagyunk és közös gyerek is van 😃

2023. márc. 30. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom nincs de ilyen pici gyereknél simán megszerveznék egy talalkozot legalább azt is látom,hogy viszonyul a gyerekekhez, a kicsiben nem hagy majd nyomot ha esetleg külön mentek.
2023. márc. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!