Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Előfordult már veletek hogy a...

Előfordult már veletek hogy a saját hibátokból elesett a gyermeketek és lehorzsolta valamijét?

Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

😂😂 Naná, nem is egyszer.

Ha most megtanul esni, nagyobb lesz nem puffan akkorát.

4 éves múltkor leesett az ágyról, hanyat indult de olyan ügyesen átfordul, megfogta semmijét nem ütötte meg.

2023. márc. 26. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szánkózáskor megtoltam a dombon lefelé és egy fának ütközött. Egyszer pedig görkorizáskor engedtem el egy biztonságosnak ítélt lejtőn, de tévedtem, mert túlzottan beindult és elesett.
2023. márc. 26. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy úgy esett le valahonnan, hogy fogtam. Nem arra dőlt, amerre szàmìtottam, màskor èn is dőltem vele, harmadszorra az billentette ki az egyensùlyàbòl, hogy fogtam. Azòta hagyom, hogy menjen magàtòl.
2023. márc. 26. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mind a 2 gyerekkel nem is 1x 😬🤦‍♀️🤣
2023. márc. 26. 16:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Most volt az első ami olyan nagyobb volt vagy csak hirtelen megijedtem. Ült egy ilyen forgós akármibe, nem tudom mi a neve, vannak ezek a forgós amit a gyerek is pörgethet ha beleáll de a szülő is pörgethet, na abból esett ki. Halistennek csak a fejét horzsolta le és nagy sírás sem volt, de az érzés még bennem van hogy lehettem ekkora marha hogy így bepörgettem. Nem gondoltam volna ha ül benne ráadásul belül és nem is a szélén hogy az istenbe esik ki...
2023. márc. 26. 16:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Olyan ez mint egy esernyő ☂️ csak lefelé fordítva és oldalt kötelek vezetnek felfelé.
2023. márc. 26. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan a világon, akivel ez nem esik meg?

Lányunk olyan 2-3 év közötti lehetett, nagyszülőkhöz mentünk. Már akkoriban egyedül szállt ki az autósüléséből, de mindig ott állt az ajtónál valaki kinyitni azt, meg nehogy kiessen véletlenül. A férjem ment érte, de ő is fáradt volt, a gyerek is, így a kicsi megbotlott, a férjem nem tudta időben elkapni, fejjel előre esett a földre. Az autó bejárót téglából rakták ki, így felszakadt a homloka, csupa vér volt minden. Apósomék a kórház röntgen osztályán dolgoznak, ismernek minden orvost, kb 30 percen belül meg volt vizsgálva, de ez alatt az idő alatt kihordtam két infarktust, és egy kis heg máig megmaradt utána a homlokán. A férjem is rosszul érezte magát, ki ne tenné?

Annak örültünk, hogy komolyabb baja nem lett.

Sajnos ilyenek megtörténnek, van, hogy a szülő tesz valamit, van, hogy a gyerek a szülővel. Ne emészd magad rajta túl sokáig.

2023. márc. 26. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Egy horzsolással mi a probléma?

Arra gondolj, hogy ha ugyanezt felnőttként játssza el, és nem tud jól esni, abból törés lesz.

Jobb, ha most tanulja meg.

2023. márc. 26. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül kigáncsoltam (nem láttam, hogy össze fog akadni a lábunk).
2023. márc. 27. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!