Hogy viselitek, ha a gyermeketek azt mondja apát szereti, anyát meg nem?
Nálunk fordítva van. A férjem nem veszi a szívére, mert látszik a fiunkon hogy imád mindkettőnket. Ők még beszélnek néha össze-vissza, nem érzik a súlyát még.
Nekem ha mondja hogy anya, nem szeretlek, én már csak annyit mondok rá, hogy persze, nem hát :) és akkor nevet ő is.
Szerintem Te most azért borultál ezen így ki mert alapból besokalltál már egy kicsit.
De amúgy szerintem nincs olyan anyuka aki mindig nyugodt hangnemben szól. kizárt.
Hát nem tudom.. Nálunk én vagyok, voltam vele mindig 0/24,apa kb 1 órát,mert miután hazaer már én furdetem, altatom, velem alszik. Imádja az apját is, de csak nekem mondja, hogy szeret.
Attól h9gy kicsi még nem hulye és nem baromságokat beszél ahogy itt írták.. Azt mondja amit az ő szintjén érez.
Nyilván apa a különleges, mert vele keveset van. Én is a lelkemet kiteszem a fiamért, de mégis teljesen felvillanyozza, ha hazaér a férjem. Ugyanígy, ha átjön a nagyi stb.
Ettől még téged is szeret, sőt hozzád erősebben kötődik. De egy pici gyerek fejébe nem fér bele egyszerre, hogy apát ÉS anyát is szeretem. Váltogatja. Simán imádja az apját és utál téged az egyik percben, és fordítva a következőben. Ennek az idegrendszer fejlődési állapota az oka.
Szóval ne a szavaira alapozz. Kihez bújik, ha beteg? Na ugye. Te vagy vele többet, nem kell féltened a kötődést az apjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!