Ha apát nem akarja?
Olyanok véleménye érdekelne, akik hasonló helyzetben vannak. A kisfiam 3,5 éves, és nagyon anyás. Olyan szinten, hogy üvölt, ha az apja altatná. Azt akarja, hogy mindent én csináljak. Most is azt hallgatom, hogy üvölt a szobában. De sokszor kijelenti, hogy én nyissam ki neki a kocsi ajtaját, én menjek érte az oviba (vagy megjegyzi, mennyire örül, hogy én mentem érte).
Szóval, mi a jobb, ha mindig én altatom, mindig én foglalkozom vele, legalábbis mikor zokogva kéri/követeli? Vagy hagyjam, hogy az apja próbálkozzon? Az sem jó érzés, ha én bemegyek, hogy ne üvöltsön, az apja meg megszégyenülve kikullog a szobából y
Gyakran azt is kijelenti, hogy engem szeret, de apát nem. Látom, mennyire nem esik jól a ferjemnek.
Legyenek sokat kettesben. Ha nem ellenkezik nagyon, akkor próbálja ő altatni. Csináljanak pasis dolgokat együtt. Ezen dolgozni kell.
Ugyanakkor élvezd ki, mert max egy fél év, és apa lesz az isten, és téged fog ellökni ugyanígy, és csak apa lesz jó (ez teljesen természetes, utána majd kiegyenlítődik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!