Mit lehet tenni, ha a fiúgyerek nem akarja használni a pisildét?
Figyelt kérdés
Óvodába jár, de nem hajlandó a piszoárt használni. Sem akkor, ha az apjával van, sem ha mással. Az óvónő szerint ezen változtatni kell, mert ez örök gátlásként fog benne megjelenni.2019. aug. 26. 18:15
1/11 anonim válasza:
Felesleges, az ülvepisilés sem bűn. Nem is értem, minek kell ezt erőltetni.
2/11 anonim válasza:
A fiam az iskolában tanulta meg az állva pisilést. Ne erőltesd!
3/11 anonim válasza:
A neten kapható falra szerelhető műanyag piszoár (gondolom van kis tartálya). Szerintem meg lehetne otthon vele próbálkozni.
5/11 anonim válasza:
nem gondolnám, hogy ez problémát jelentene. az állva pisilést pedig az udvaron nagyon jól meg lehet tanítani nekik:) de nálunk pl. már bölcsiben is van aki állva pisil, igaz nem piszoárba, hanem wc-be.
6/11 anonim válasza:
Ez baromság...miért kéne erőltetni? Sokkal kulturáltabb ülve pisilni. Nagy nehezen a páromat is "átszoktattam", nem erőszakkal, de próbálgatta és azt mondja mostmár szívesebben ül...és nem lett tőle kevesebb tesztoszteronja. Kisfiúnak meg főleg nem mindegy?
7/11 anonim válasza:
Hát én oviban piszoárt még nem láttam,csak hagyományos wc-t,az se volt normális aki ezt oda tervezte.
8/11 A kérdező kommentje:
6 : Azt mondják, szégyenlős és gátlásos lesz tőle. Aminek következtében évek múlva sem fog merni odaállni.
2019. aug. 26. 21:19
9/11 A kérdező kommentje:
7 : Manapság már szinte mindenhol van, ugyanis állítólag ez a fiúgyerek egészséges fejlődését hátráltathatja.
2019. aug. 26. 21:23
10/11 anonim válasza:
Azt mondják, szégyenlős és gátlásos lesz tőle. Aminek következtében évek múlva sem fog merni odaállni.
Inkább attól lesz gátlázoz, hogy akarata ellenére rá akarják kényszeríteni az állva pisilést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!