Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni, ha a fiúgyere...

Mit lehet tenni, ha a fiúgyerek nem akarja használni a pisildét?

Figyelt kérdés
Óvodába jár, de nem hajlandó a piszoárt használni. Sem akkor, ha az apjával van, sem ha mással. Az óvónő szerint ezen változtatni kell, mert ez örök gátlásként fog benne megjelenni.
2019. aug. 26. 18:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiaim sokáig csak ülve pisiltek otthon és az oviban is, nem erőltettem az állva pisilést, az óvónők sem. Nyáron néha a szabadban kellett pisilniük, akkor állva tették, amíg kicsik voltak, segítettem is nekik - nem volt gond, megbeszéltük, hogy a bokrok mennyire szeretik, ha meglocsolják őket :) Aztán a kisebb a barátaitól tanulta el az állva pisilést a wc-be, már otthon is csak így pisil. A nagyobb csak akkor pisil állva, ha nincs rendes wc, de ez eddig senkit nem zavart. Szerintem hülyeség, hogy ettől lenne egy gyereknek gátlása, inkább a túlzott erőltetés az, ami káros lehet. Hadd csinálja úgy, ahogy neki tetszik.
2019. aug. 27. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!