Gyermeketek tud görkorizni?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a sportról?2023. febr. 28. 12:23
1/12 anonim válasza:
Nem tud, mert még kicsi. De remélem kedvet kap majd hozzá. Én nagyon szeretem az ilyesfajta mozgàsformákat. Lehet ezt ésszel is csinálni, nem kell ripityára törnie magát. (Akár a biciklizés.)
2/12 anonim válasza:
2 igen, 1 nem, én sem tudok, így félek tőle :)
3/12 anonim válasza:
Nem, én se tudok.
Jégkorizni vitték őket tanfolyamra, nem tetszett neki annyira hogy meg is tanuljon.
4/12 anonim válasza:
Igen, nagyon hamar megtanult. Jegkorizni és korizni is 2 éves kora körül kezdett. Nyilván akkor még a kori dupla élű volt és a görkorinak is hátul 2 kereke volt, így stabil volt, de az alapoknak jó volt. Én mindkettőt tudok és szeretek, ezért neki is mielőbb meg akartam tanítani. Minél előbb annál könnyebb.
5/12 anonim válasza:
Máfél éves, szóval még nem. De örülnék, ha megtanulna. Én sem tudok, de szeretnék megtanulni. Görkori oktatás is létezik, remélem majd együtt el tudunk menni. Én azért nem tanultam meg, mert ahol gyerekként laktam, földutak voltak a környéken, és a szüleim szerint csak bement volna a por a kori kerekébe és tönkre teszi a csapágyat. Pedig a járdák aszfaltozottak voltak, de akkor is, a szüleim szerint túl poros volt a környék.
6/12 anonim válasza:
3 évesem kezdte érdekelni(látta a nagyobb gyerekeken nyáron). 4 évesen kapott és tanult meg menni vele. Most 5,5 éves és imádja. Pedig fiú. Én is szerettem gyermekként, nekem is van így együtt is tudunk egy jót korizni.
Igazából nálunk minden egyensúlyt igénylő sport jöhet mert imádja. 1 év 5 hósan futóbiciklizett, másfél évesen 3 kerekű roller ezt, 2 év 10 hósan pótkerék nélkül biciklizett és 2 kerekű rollerrel ment. Most gördeszkára gyüjt.
7/12 anonim válasza:
A fiam 10 éves, kb 5 éves kora óta tud, az oviban járt is görkorizni. A lányom még csak 2,5 éves, de szerintem ő is megtanul majd.
8/12 anonim válasza:
Nem, szerintem nem is fogja megtanulni, biciklizni sem tud. Diszlexia veszélyeztetett, állítólag ennek az is tünete, hogy nem tud biciklizni, úszni, korizni, valóban nem tudta ezeket eddig megtanulni, 5 éves. Én viszont nem vagyok diszlexias, de mindig utaltam a görkorit.
9/12 anonim válasza:
9 éves, nem volt még lehetősége kipróbálni
10/12 anonim válasza:
8 eves, nem tud, de o nem is szereti az ilyeneket. Biciklizni sem tud potkerek nelkul, egyszeruen fel. En is 13 voltam mikor a mama megtanitott biciklizni, ettol fuggetlenul normal;is felnott l;ettem, ket diplomaval, nincs ebben semmi. Mondjuk azota sincs biciklim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!