A másfél éves gyermeketek milyen magas és hány kg? Vagy ha elmúlt másfél éves, akkor ennyi idősen mennyi volt?
Már 22 hónapos, most 86 cm és 11,5 kg.
Nem emlékszem pontosan, mennyi volt 4 hónapja, azaz másfél évesen de talán 84-85 centi, 10,5 kiló volt ő is.
Én nem érzem, hogy gond lenne vele, vannak nála kisebbek és nagyobbak is a korosztályában. Átlagos.
A védőnővel meg nem kell foglalkozni, nekik minden gyerek kicsi és vékony 🤣
11.25 kg és 83 cm volt 18 hónaposan.
Most 22 hónapos, jelenleg 12.15 kg és 87 cm. Mi folyton azt kapjuk a gyerekorvostól, hogy "túl jól táplált". Semmi sem jó nekik ezek szerint.
Lányom 84 cm és 9,8 kg volt, és egyáltalán nem volt akkor még vékony. Pocakos, combos gyönyörűség volt. :)
Fiam is 84 cm volt, de ő 10,5 kg. Na ő se volt sovány, bár érdekes, képeken ő vékonyabbnak tűnt, mint a nővére. Pocakja nem volt, viszont szélesebb vála volt. Nyilván egy fiú más.
Igaz, 17hónapos, jövő hónapban lesz 1.5éves a lányom.
Itthoni mérés, szóval nem hajszáll pontos.
75cm és 8.8kg.
(52cm és 3.3kg-val született). Védőnő is és a doki is dícséri.
Nekem most, 2 évesen (26 hónapos) 82 cm, 10,6 kg. Minket is csesztet a védőnő, de szerintem a havi ellenőrzés túlzás.
Bocs, nem emlékszem, mennyi volt másfél évesen.
Már nem emlékszem hány kg volt,de ha ez “nyugtat” az èn fiam 5 éves lesz májusba. 107cm és 16kg sincs.
Totàl egészsèges,aktív kisfiú.egyàltalán nem olyan vékony. Izmosabb a testalkata és formás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!