Tapasztalt már bárki olyat, hogy 2 év körüli kisgyerek homlokán mért hője pár tized fokkal magasabb, 37,2-5 körül? (Két hétig náthás volt, ezért mértem a hőjét. A nátha már teljesen elmúlt.)
Ha homlokhőmérővel mérem, akkor folyamatosan 36,9-37,5 között a hője, lassan 1 hete. A homlokhőmérővel mért saját hőm 36,5.
Ha másik hőmerővel mérem, popsiban a korrigált 36,4, a hóna alatt 36,8 volt ma.
A másik hőmérővel mérve a saját hőm stimmel a homlokhőmérővel.
Nem értem, mi lehet az oka, hogy a homlokán pár tized fokkal magasabb a hője. Az orvosunk azt mondta, ha nem változik, a jövő héten menjünk el vérvételre. (Neki mondjuk ezt a jelenséget nem mondtam el, mert ezt tegnap tapasztaltam, amikor másik hőmérőt is kipróbáltam. Ma ugyanezt tapasztaltam.)
Nem tudom, hogy ennyi miatt elvigyem-e, egyébként nem látok semmi más tünetet nála. Pisit néztek nála, az negatív, szerencsére.
2 évesnek popsiban mérni?
🤔🤦🤦
Nem vagy ép.
Azért mértem, mert beteg volt, ahogy írtam, nem azért, mert ez a hobbim...
Feltételezem, az orvos is azért akarja vérvételre küldeni, mert a hosszantartó hőemelkedés valamilyen gyulladást jelezhet.
Pontosan, a hosszú, nem múló hőemelkedés nem jelez jót.
Persze, hogy hétvégére jössz rá... A gyerek mindig hétvégére lesz beteg...
Hétvégén még figyeled, hátha elmúlik. Hétfőn meg viszed orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!