Szülők! Ha egy jó ismerősötök, pl kolléga, kolléganő vagy régi barát arra kérne titeket, hogy had ölelje meg a gyermeketeket vagy had fogja meg a kezét, a karját vagy vállát, mit reagálnátok? Többi lent
Nem engedném. A gyerekem nem egy plüssmaci, amit bárki kedvére ölelgethet. Ha a gyermek szeretné, az más, de erre nem vennék mérget.
Neked meg elpofáztuk már sokszor, hogy hagyd békén mások gyerekeit, inkább keress pszichológust.
Ez beteg és/vagy kamu kérdés.
Ölelkezni szeretetből szokás. Ha nincsenek olyan kapcsolatban nyilván nem engedném meg a gyerek se akarná.
Én arra gondoltam hogy egyáltalán megkérdeznétek e a gyereket.
2
Ez a dolog velem történt, engem kérdezett meg egy ismerősöm, azért írtam ki a kérdést barátom. Kérdezz mielőtt ítélkeznél.
Mia... Én a vastag betűs kérdésre azt írtam volna, hogy persze. Ha a gyerekem már tud annyira beszélni, hogy nemet mondjon, ha nem akarna, akkor "rájuk hagynám", az ő dolguk.
De az, hogy kísérletezzen a gyerekemmel, ráadásul ez ilyen fogdosós kísérlet... Na hagyjon engem békén ezzel mindenki!
5
Ja, ha nem írom oda a kíváncsiságot, rögtön pedofilt kiáltotok rám. Rám, mikor pont engem kérdezett meg az az ismerősöm. Na mindegy.
Másold be, hol írtam azt, hogy bárki pedofil lenne a sztoriban. A fogdosás nem szigorúan egyenlő a punci/kuki/cici/pocak simivel. Az érintés egy intim dolog, bizalmat, szeretetet, megnyugvást adunk át vele. Nekem komolyabb, érzelmi alapú indok kell ahhoz, hogy megöleljenek engem vagy a gyerekemet. Ha a kolléga szeret engem, szeretik, de legalább kedvelik egymást a gyerekkel, tartotta esetleg baba korában, akkor hajrá. Ott a bizalom, ott az érzelmi alap, a gyerek eldöntheti, hogy szeretné - e vagy sem. Mint írtam, ez rendben.
De hogy bizalomból, kíváncsiságból lépje át a gyerek határait, azt nem szeretném hagyni, köszi. Érző, élő lény, nem használjuk őt arra, amire nekünk kényünk és kedvünk van.
7
Ebben teljesen igazad van, de akkor most te másold be, hol írtam azt, hogy te mondtál volna pedofilt. Jó, a t/2 lehet hibás volt, akkor írom t/3-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!