Mennyi időre tudjatok az akar újszülött gyereket az apjával egyedül hagyni?
Egy barátnőm a ket es fel eves gyereket nem meri/ tudja a gyerek apjával (akivel együtt elnek) egyedül hagyni.
(A gyerek egeszseges)
Ti mennyi Ido után hagytatok a gyereket az apjával egyedül es mennyi időre?
En nagyon meglepődtem a kijelentésen, es furcsalom, hogy ez igy van, de mivel nekem nincs gyerekem igy nem tudom, hogy ez hogy működik.
Azt mondja, hogy nélküle sir/uvolt a gyerek folyamatosan, es nem tudja 1 óránál tovább távol maradni a gyerektől.
Amint "mozgásképes" lettem és jól esett, szaladtam a boltba egyedül. Nekem is életem fél órája volt az első alkalom, hatalmas királynak éreztem magam. :D
Hogy őszinte legyek, imádom a gyerekem, de nem tudom hogy lehet úgy élni évek óta, hogy állandóan egymás hátsójában vagyunk. Néha jó csak úgy vásárolni egyet, hogy nem kell rá is figyelnem, vagy elmenni egy masszázsra, fodrászhoz, stb.
Úgy 3 hónapos koráig állandóan cicin lógott a kislányom és nem igen tudtam hatékonyan fejni, így 1-1 óránál többre sosem hagytam a férjemre. Így is nagyon nehezen ment a szoptatás, így nagyon ritkán hagytam a férjemre, a kislányunk volt a prioritás, ennyi.
Mostmár csak akkor mérlegelek, ha éppen nagyon szepás időszaka van. Egyébként simán eltudja látni a férjem, vagy anyukám, szívesen van velük a kislányom is.
Másra nem hagytam, nagyszülők , bébiszitter nincs az életünkben, de az apjukra az első pillanattól. Ugyanolyan teljes értékű szülő.
Nyilván az elején a szoptatás miatt limitált ideig tudott egyhuzamban egyedül vigyázni rájuk. A nagyobbik cumizavaros volt, a kicsinél így eleve nem kockáztattunk.
"Szerencsére" nekem se volt nagyon mehetnékem. Időnként egy-egy önálló bevásárlás, ügyintézés.
Amúgy nagyon gyorsan elszaladt ez a "kötöttebb" időszak. Férjem egyenlően kivette a részét. Etetett, pelenkázott, bátran rábízhattam volna napokig is, ha nem hiányzott volna. Amikor a nagy 16 hónaposan (ismét) kórházban volt, pl: felváltva voltunk bent vele.
Amikor a kicsit vártam (a nagy 2,5 volt) és én kerültem többször kórházba, nem kellett azon aggódnom mi van otthon.
Abban nincsen fura, hogy egy gyerek 2,5 évesen nincs még el idegenekkel, nálunk is üvöltött a nagy mindenkire, de hogy az apja is idegen legyen egy ekkora gyereknek, így rá se lehet bízni, az fura.
2 hetes volt a kicsi, mikor legelőször sor került rá.
Foggyulladás miatt fogorvoshoz kellett mennem, ráadásul sokkal tovább kellett maradnom, mint terveztem, kb. 3 órát.
Azóta is volt 2x ilyen, akkor hamarabb végeztem.
4 hetes lesz holnap a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!