Egy újszülött babának muszáj arany fülbevalót venni ? Mármint azt tenni a fülébe ? Vagy pl az ezüst ugyan olyan jó ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 18:00
1/15 anonim válasza:
Az ezust altalaban sokkal tobb otvozo femet tartalmaz, amik allergias reakciot valthatnak ki. Ha ezen akarsz sporolni, akkor inkabb ne legyen fulbevaloja annak a gyereknek.
2/15 anonim válasza:
Én emiatt tetettem műanyagot.
Nem allergizál.
3/15 A kérdező kommentje:
1# örülök neki, hogy te ebből azt szűrted ki hogy ezen akarok spórólni.
Megnyugtatlak, hogy nem spórolni akarok, szimplán az a fajta amit én szeretnék (kapocs, típus és szín szempontból) éppen ezüstben van. Fehér arany mindenhol készlet hiány, és én fehér aranyat akartam mondjuk a sárga arany is hiánycikk, több oldalt is néztem. Viszont színben kb ugyan az lenne. És ha nem érdekelne nem kérdeznék rá, nyilván ha megyek orvoshoz meg fogom kérdezni de az még több hét.
De mégegyszer köszönöm az észrevételt.
2023. febr. 9. 18:33
4/15 anonim válasza:
Egy újszülöttnek semmilyen fülbevaló nem kellene.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés 🥲
2023. febr. 9. 18:46
6/15 anonim válasza:
Orvosi acél, titán ékszert nézz akkor. Az ezüst nem a legideálisabb
7/15 anonim válasza:
Eőször bőven jó az, amit belelőnek. Ráérsz még másikat venni, addigra biztosan lesz.
8/15 anonim válasza:
Egyetértek a 7-essel.
Simán jó az neki amit belelőnek. Majd ha találsz másikat helyette akkor kicseréled
9/15 anonim válasza:
1 évig volt benne amit belelőtt a gép 3 hónaposan.
Utána kapott aranyat.
10/15 A kérdező kommentje:
Azt értem, csak vinni kell magammal s kórházba, ők nem adnak. De nézek akkor olyat. Köszi!
2023. febr. 9. 20:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!