Egy újszülött babának muszáj arany fülbevalót venni ? Mármint azt tenni a fülébe ? Vagy pl az ezüst ugyan olyan jó ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 18:00
11/15 anonim válasza:
Akkor ne a kórházban csináltass neki. Lehet házhoz hívni szakembert.
12/15 anonim válasza:
Nekunk kifejezetten az orvosi fémet javasolták első fülbevalónak. Nem is bántuk meg, mert 9 hónaposan már el is hagyta :D az arany miatt mergesebb lettem volna...
13/15 anonim válasza:
Az elso fulbevalo nem lehet ilyen olyan kapcsos. A hatuljara huzhato csavarkasat teszik a babak fulebe, kesobb cserelheted kapcsosra is.
14/15 A kérdező kommentje:
Döntöttem karika orvosifém lesz.
Biztonságos, kényelmes és nem allergizál
Majd kap másmilyet később.☺️
2023. febr. 10. 18:35
15/15 anonim válasza:
Kepzeld el en meg el is hagytam a lakasban az elsot amit meg terhesseg alatt vettem neki, arra tippelek hogy kidobhatta a ferjem 😅 mondjuk egyaltalan nem is illett hozza es ezt mar akkor lattam mikor megszuletett. Ezert sem erdemes elore dragat venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!