Hogyan értessem meg a védőnővel, hogy nem érdekel az Baba-Mama klubja?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem fogja fel, bármit teszek.2010. okt. 7. 14:05
1/11 anonim válasza:
már jársz klubba, máshová. Csak nézz utána neten hogy tudjál mondani egy helyet ami ne kamu. Még képes és utánanéz.
2/11 anonim válasza:
mondd neki hogy nem erdekel, akkor se ha megsertodik
3/11 anonim válasza:
Egyenesen mondd meg meg neki, hogy Te nem szeretnél részt venni ilyen típusú klubban. Nem kell kamu klubbokat keresni szerintem.
4/11 anonim válasza:
Mondd, hogy a babád épp akkor alszik! Nem hinném, hogy elvárná, hogy felébreszd miatta. Nem értem, miért lennél köteles járni....
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: éppen ezt tettem legutóbb. Azt mondta, hogy egyszer kibírja a gyerek a héten, hogy máskor alszik. Normális ez? :s Szerintem elmentek neki otthonról!
2010. okt. 7. 14:11
6/11 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg, tényleg pont akkor szokott aludni.
2010. okt. 7. 14:12
7/11 anonim válasza:
nem kellm agyarázkodni,. mi köze hozzá? megmondod, hogy majd meglátod, hogy alakul a napotok, aztán nem mész el. ennyi. akor majd szépen leesik neki a húszfillér. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Ebben bízom, ezt a taktikát folytatom már 3 hete. De hát még mindig nem esett le neki. Gázos kicsit a némber szerintem.
2010. okt. 7. 14:15
9/11 anonim válasza:
Kerek perec mondd meg, hogy nem akarsz menni és kész.
Minek hazudozni?
Azt szabad megkérdezni, miért nem szeretnél menni? Csak érdekel a véleményed, nem piszkálni akarlak.
10/11 A kérdező kommentje:
Több oka is van:
1. akkor szoktunk pont aludni
2. óvodában zajlik,miután az óvodások végeztek a tornafoglalkozással (nincs kitakarítva utána a terem, nyalhatjuk fel utánuk a bacikat)
3. úgy gondolom, hogy 13 hós kisfiamnak nincs még szüksége ilyesmire, egyedül az anyjára van szüksége
4. a végzettségem gyógypedagógus, sokszor volt már úgy, hogy nem értettem egyet a védőnővel és kiderült, hogy nekem van igazam
stb.
2010. okt. 7. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!