Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam le a fiam...

Hogyan szoktassam le a fiam az èjszakai tejitalròl?

Figyelt kérdés
Első körben leszögeznèm, hogy már pròbálkoztam sokmindennel, de nem sikerült leszoktatni. Ha bevacsorázik is felkel, tejcsit követelve...általában 3-4 òra tájèkán. Ha megkapja, visszaalszik. Már csak 150 ml-t kap 4 kanál porral. Pròbálom csökkenteni, de ìgyis kel... Azt is pròbáltam, hogy fürdès után vacsiztunk, minèl kèsőbb ugye, aztán meseolvasás, fogmosás, alvás. Ez sem jött be. Somszor mondtam már, hogy már nem kisbaba, a kisbabát tejcsiznek èjszaka, a nagyfiúk jòl bevacsiznak ès alszanak. Nem szeretnèm ordìttatni, de tènyleg nincs más megoldás? Egyik barátnőm fia 3 èves koráig itta, azt mondja hagyjam rá, majd elhagyja... Hát nem tudom, sosem volt a legjobb alvò a fiam, de ha megyek vissza dolgozni szeretnèk már vègre èjszaka normálisan aludni...2,5 èves egyèbkènt
2023. márc. 23. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Tedd el az üres zacskot és mikor kér mutasd meg hogy nincs, csak víz
2023. márc. 23. 19:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, kepzeld cumisuvege is van meg, mert abbol issza a tejitalt, wow! Abban keszitettem be vizet is anno, mert ha kellett neki, kiszolgalta magat ejjel, s visszaaludt, ellenben nem boritotta a nyakara a sotetben a vizet. Nagyon bonyolult logika am! De nyugalom, poharbol is tud enni, s evoeszkozzel eszik ;) Nyilvan sirni, orditani fog erte, de a kerdesem arra iranyult hogyan lehetne erre felkesziteni, mit mondjak, amivel talan konnyebben megertene a szintjen es nem orditana ki hajnalban a lelket, ha nem muszaj...Elbeszelgettem vele a kadban, elmagyaraztam, hogy nem lesz tej, cska viz bekeszitve... mar a kis baratnoje is alszik ejjel, ok mar nagyok, akiknek nemkell ejszaka kelni tejre, anya es apa is szeretne pihenni ejszaka es ha nem pihenunk reggelre morcosan ebredunk, ami nem jo senkinek blablabla. Mos
2023. márc. 23. 20:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Most mar kitartok emellett, szoval orditas ide vagy oda ez lesz. 😓
2023. márc. 23. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Az üres zacskót is mutasd meg, hogy elfogyott és hiába sír csak vív van éjjel.

A fiamnak kulacs van az ágya mellett, mert a poharat egyből leveri éjjel vagy reggel

2023. márc. 23. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Cseréld le vízre. Anno a fiamnak is olyan itatópohárban volt a víz,hogy ne öntse le magát, én pl így szoktattam le, egyszerűen nem kapott csak vizet. Valójában nem is volt éhes éjjel.
2023. márc. 24. 06:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Jò reggelt. Sìrás nèlkül túl vagyunk rajta, bár sìrt, de nem a tej miatt, rosszat álmodott... Vizet kapott csak, amikor felkelt 2-kor. Innentől már biztos nem fog kapni, nem lèpünk vissza, aztán remèlhetőleg egy idő után kelni sem fog...
2023. márc. 24. 07:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Szuper.
2023. márc. 24. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!