Hogy szoktassam le erről?
Van egy 15 hónapos lányom.
2 honapja 4napot kórházban kellett töltenem. Addig anyukámnál volt. En csak vizet adtam neki inni, abban a 4 napban anya teáztatta (kecskeméti babatea). Azóta nem hajlandó a vizet meginni. Földhözvágja az üvegét, sír, de 1 kortyot nem iszik.
Ezzel eleinte annyira nagy bajom nem is volt.
Viszont most ott tartunk, hogy nappal megiszik úgy 1 litert-8dl-t.
Viszont éjjel katasztrófa. Óránként, max 2 óránként kel. Csak ugy alszik vissza, ha iszik. Ilyenkor megiszik 2dl-t. Ha vizet adnék, addig ordít míg nem adok bele teát. Ebből adódóan 3x cserélünk pelust. Minden éjjel úszik az ágya, mert a pelus sem bírja.
Én már hulla vagyok, 2hónapja nem aludtam egybe 2óránál többet.
Együtt alszunk, ez sem segít. Cumizik. De ilyenkor az sem kell, csak inni.
Foga elméletileg nem jön, hogy amiatt keljen.
Nappal 1x alszik 1 órát.
Egyszerűen nem bírom már.
Nappal még oké, akkor meg tudom várni a hiszti végét.
De éjjel is hagyjam akár 2 órát?
Van mellette egy 3 évesem is. 2 gyerekkel pedig nem tudok éjszakázni
Meg igazából nem a teával van a bajom. A nagy se ivott sosem vizet.
En sem iszom meg.
Csak az, hogy azóta ejjel is rengeteget iszik. Elötte nem tette. Akkor is kelt, de nem ennyiszer.
Az éjszakai ivást nem tudod szabályozni, ha szomjas, nem fog aludni.
Szerintem a tea a sokkal nagyobb probléma. Na meg az, hogy a kedves mama odaadta neki.
Tényleg nincs bajod a cukrozott teával?
Ki akarod rohasztani a fogait?
Egyszerűen nincs tea. Pár éjjel pokol, de megoldódik.
Eleve 4 nap alatt hozza se szokhatott. Akkor kellett volna rögtön megvonni, gyorsabban ment volna.
Most keményebb lesz.
6!
Nem iszom meg, mert nem szeretem. Ha nem szeretem, nem fogom eröltetni.
7!
Baba tea... nem cukrozott házi.
A fog rohadás meg nem ezen mulik. Kepzeld, én cukrozott teán nőttem fel, 30 vagyok ép fogakkal. 1 lyukas sincs. A nagynak se, akit viszek évente fogorvoshoz, aki tudja hogy nem vizen él a gyerek és semmi baja vele.
De a válasz 2.részét köszönöm
Én mondjuk nem.rakok a teába cukrot.csak a sima baba tea max édesítőt.
Valamiért sokat iszik..lehet mégis melege van.kerdrzz rá gyerek dokinál
Itatod vele a cukros, pörgető teát, és csodálkozol, hogy nem akar aludni? Ehhez nem kell nagy tudomány, nyilván a cukortól (mint mindenki) függő lett, mert erősen addiktív, főleg 2 év alatt, és azt is megjegyezte, hogyha eleget hisztizik, akkor kapni fog. Az már a legkevesebb, hogy az agyonpörgetett anyagcseréje nem hagyja aludni. Értsd, neki ez olyan, mintha te lefekvés előtt bevernél egy nagy adag koffeint, és utána csodálkoznál, hogy nem megy az alvás.
Nem mondom, hogy soha az életbe ne kapjon cukrot, mert hujujj, de legalább a 2 éves kort illene megvárni, és azután se az éjszaka közepén adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!