Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam le a nappali...

Hogy szoktassam le a nappali alvásnál a pelenkáról,és,hogy ne pisiljen be az ágyba?Szeptember 1-én kezdjük az ovit. 3éves

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
17%

Leveszed róla

Ennyi

Megtanulja ha mindig pisis lesz az àgya

De ha nem érett rá, akkor nagyobb bajt csinálhatsz.

2022. júl. 26. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nappali alvasnál is bepisil, akkor még messze van a szobatisztaságtól. Csak az éjszakait irányítja hormon.

A nappalihoz elégnek kellene lennie annyinak, hogy előtte-utána pisil.

2022. júl. 26. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

beszélgessetek róla, hogy kipróbáljátok, milyen ha pelenka nélkül alszik, meleg van, ne melegítse még az is, stb. alvás előtt még pisiljen. tegyél alá vízhatlan lepedőt, vagy alátétet, amit meg is beszélhettek, hogy azért van ott, ha beszalad a pisi ami nem baj!!, az ágya ne legyen pisis.

de valóban, ha nem érett rá az idegrendszere, nem fog menni, és ne is erőltessétek hosszú távon ha sokszor bepisil.

amire még tudsz figyelni, hogy elalvás előtt ne adj neki sok innivalót. (persze, ezt nyáron nem egyszerű kivitelezni...)

egyébként ha pelenkában alszik, belepisil? én többnyire akkor vettem már le alváshoz, amikor száraz maradt ébredéskor a pelenka, vagy ha már tudtam, hogy csak kényelemből pisil bele (ilyenkor ébredés után pisilt, forró volt még jóformán a pelus).

2022. júl. 26. 19:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen,pisil a pelenkába.

Oviba nagyon nem szeretik,ha pelenkázni kell alvásnál,azért vagyok feszült miatta.

2022. júl. 26. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Az en lanyomnwl ugy vettuk eszre, hogy alvaskor is szobatiszta, hogy 3-4 alkalommal elfelejtettunk raadni pelenkat ejszakara, es reggelig nem pisilt be. Ha adtunk ra, belepisilt. Igy azota nem kapott es sosem volt baleset. Ugyanez a nappalinal. Probald ki, hogy bepisil-e ugy, ha nem adsz ra.
2022. júl. 26. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:

nyugi kérdező, azért szeptemberig még rengeteg idő van :)

nálunk ezt oviban sokszor úgy oldották meg, hogy nem adtak ugyan pelenkát a gyerekre, csak öltöztették minden nap jóformán... nem tudom ez kinek volt jobb így, mint egy pelust ráadni majd levenni ébredés után, de ezt csinálták...

2022. júl. 26. 22:56
 7/9 pgabor001 válasza:

A párom most volt a fiunkkal 3 éves kontrollon, és elolvasta a kompetencia kérdéssort. Aszerint a 3 éves fejlődési szakaszban a nappali szobatisztaság még csak kialakulóban kell legyen, 4 évesen kell elérnie, 5 évesen az éjszakait.

Az Óvoda meg stresszeli a szülőket, csak azért mert az Óvó néniknek nincs kedvük pelenkázni.

2022. aug. 10. 08:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen,mondták is az óvónők,hogy ennyi idősen illik már nem bepisiplni a nappali állásnál.

Nem aggódnak rajta,csak az ovi miatt stresszes.Nem pelenkáznak itt sem...

2022. aug. 10. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Aggódnék*
2022. aug. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!