Miért erőltetik azt, ami nincs úgy?
Direkt hozod így ki, ugye? A JELE LEHET! Nem feltétlen az, de mindenkinél így volt, aki más! Náluk a jele volt! Lehet, hogy a gyerekem "csak ilyen" és nem leszbikus, NEM HISZEM annak, csak NÉHA gondolok ilyesmit IS, aggódok, hogy ne legyen az, mivel AGGÓDOK érte! Nem tudom máshogy mondani, direkt kiforgatod. Nem vagyok benne szálegyenesen biztos, csak látok rá lehetőséget. Ha nem lenne "fiús", akkor nem látnék rá lehetőséget sem, nem aggódnék miatta.
Asszem házipatikán vagy hasonló oldalon olvastam, de szoktam külföldi oldalakon is olvasgatni, elég jól szűröm a hiteles forrásokat, nem tudom sikerült-e felfognod, hogy attól, hogy olyat játszik, nem feltétlen más, de minden más olyat játszik. Tehát az esély megvan, és így is kezelem a gyereket, hogy az esély megvan. Ha nem játszana olyat nem érdekelne. És mondom, nálunk nem transzneműség, és nem csak nekem tűnik fel, a barátnői is furcsálják, hogy pl az ölükbe hajtja a fejét, vagy megpuszilja a kezüket, a fiú barátainak meg nem.
Régen se szerették, ha egy kislány bem babázgat, hanem inkább pisztolyokkal játszik.
Amúgy ezt a transznemű dolgot pont hogy nem mondják rá az ilyen gyerekekre. Aki tényleg komolyan gondolna, az tudja hogy a kettő két külön dolog. Aki meg homofób az pont nem mond ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!