Miért erőltetik azt, ami nincs úgy?
Hány valós példát tudsz mondani az ismeretségi körödből, ahol ez történt? Nem arra gondolok, amit egy mesekönyvben olvastál, hanem ami meg is történt a könyezetedben.
Mert én egyet sem. Úgyhogy nem értem, mire ez a hiszti, inkább foglalkozz a gyerekeiddel, mindenki jobban jár.
Hát mert iddióták.
Nálunk apósom nyekereg, hogy a 2 éves fiú unokája babát ringat ( jön a kistesója ősszel).
Jajj ez a gyerek, autóval kell játszani meg hasonlók. A múltkor én leosztottam, hogy nyugodjon le, ha b.uzi lesz a gyerek, nem ettől lesz az és ha az lesz is ugyanúgy fogjuk szeretni.
Az meg hogy a gondoskodás, babusgatás nincs benne elnyomva maximum annyi következménnyel fog járni hogy ha ő lesz apa, nem abban áll majd neki az apaság hogy ha ott az anyja is (a gyerek mamája), akkor villogásból néha hozzászól a gyerekhez, máskor meg magasról lesza@rja, egy pelenkát nem cserélt még ki. Ha éjjel sír, fel nem venné, akkor sem ha az anyja már kivan mert 2 éve nem aludt 3 óránál többet. Mert nem attól lesz apa hogy "majd ha lehet vele focizni, jobban kiveszem a részem", mert focizgatni már a barátaival is tud. Most lenne szükség rá a gyereknek is, hogy kötődjön hozzá meg a feleségének is, hogy ne kapjon idegösszeomlást. ( Leendő sógoromékról van szó)
Erre a válasz: egy fiú akkor is autóval játsszon.
Hat jól meggondolom, beházasodok-e ebbe a családba...
Pedig szerintem is provokálsz. Sosem hallottam semmi ilyesmit, nem kaptam kritikát sem, pedig a lányom többnyire kék ruhában jár és autózik.
Ha ez a kérdésed, az itteni provokálás helyett javaslom, tedd fel annak, akinél ilyet tapasztalsz.
Mert szerinted a csökött agyú nagypapának mi baja a babázással ha nem attól fél hogy ettől lesz ferdehajlamú a 2 éves?
Az mondjuk tény, hogy a tv okozza az agybaját, de de, Józsika ne babázzon, nehogy Marika legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!