Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kell egy másfél évesnek...

Miért kell egy másfél évesnek "nagyágy"?

Figyelt kérdés

Sokan panaszkodnak körülöttem ,hogy mióta nagyágyban alszik a gyerekük azóta állandóan kimászik hajnalban, nem alszik el este, kikéredzkedik inni, ezért-azért, stb. Miért vesznek a szülők másfél évesnek rendes ágyat a kiságy helyett???

Mert már nem fér el a rácsosban? vagy mert már nagy gyerek???

(Az enyém 19 hónapos de én nem érzem ,hogy kinőtte volna az ágyat, ezért kérdezem.)

2010. okt. 6. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 15 hónapos volt mikor átment a nagyágyba mert nálunk is érkezik a kistesó.

OKOK:

1. Nem akarunk még 1 kiságyat venni.

2. Nem akartuk, hogy az utolsó hetekben kelljen átszoktatni a kiságyból a nagyágyba.

20 hónapos kisfiú anyukája és 36 hetes kismama

2010. okt. 7. 00:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Enyém is 19 hónapos, eszbe sem jutott még nagyágy, majd talán jövő nyáron.

A faimnak sem vettünk nagyágyat ennyi idősen, csak később.

2010. okt. 7. 00:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam a kiságyban alig aludt,16 hónapos volt,amikor átraktuk az emeletes ágy aljára,semmi probléma nem volt belőle.Ott jobban elfér,gondolom...

Ha felébred átjön,vagy hív,és átmegyek érte,sosem járkál át hozzánk.

2010. okt. 7. 06:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Az egyik fiam 23 hónapos a másik 3 hónapos. Amikor terhes voltam eszembe sem jutott átrakni nagy ágyba. Inkább volt egy fellépő az ágy mellett és arra állt rá, én erről emeltem be vagy ki. Így csináltuk császár után is. Annyira ügyes volt, megtanulta, hogy "segítsen ezzel anyának, mert fáj anya pocija".
2010. okt. 7. 08:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére ez nem kérdés! :-) Mikorra megszületik a tesó a kicsi még egy éves sem lesz!!! :-) Úgyhogy a kiságy marad és lesz mellette mégy egy! :-)
2010. okt. 7. 08:52
 16/21 anonim ***** válasza:
15 hónaposan kimászott a kiságyból, és állandóan "beragadt" a rövidebb oldal rácsai közé. A nagyágyban szuperjól alszik, elfér kényelmesen, és nem mászkál le róla éjszaka.
2010. okt. 7. 09:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Kisfiam 15,5 hós. El sem tudom képzelni, hogy rendes ágyba kerüljön, vagy hogy valaha eljön a nap, hogy rács nélküli ágyban aludjon. Annyit forog, hogy az eszméletlen. Biztos leesne az gyról álmában. Kimászni még sosem mászott. Nyakig ér neki a rács és hálózsákban alszik, így nem tudja addig emelni a lábát, hogy ki tudjon mászni.
2010. okt. 7. 09:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, látom nagyon megoszlanak a vélemények és okok D:DDD
2010. okt. 7. 12:10
 19/21 anonim ***** válasza:

08:52-nek

te aztán bevállalós vagy:-)))))

2010. okt. 7. 13:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Az első gyermekünk inszeminációval lett és úgy voltunk vele, hogy áááááá úgysem esek teherbe, de ha mégis hagy jöjjön, mert úgy is több gyermeket szeretnék. Aztán megtörtént a csoda, a kisfiam február közepén született és május közepén meg teherbe is estem....és hidd el, hogy nagyon-nagyon örültünk, mert már azon gondolkodtunk, hogy majd, hogy lesz a másodikkal ha Pestre kell a meddőségi központba járni. De szerencsére a természet megoldotta. És nagyon nagy az öröm!!! :-)

2010. okt. 7. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!