Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen büntetésre számíthatunk?

Sankarea kérdése:

Milyen büntetésre számíthatunk?

Figyelt kérdés
Kisfiam,iskolai szünetben osztály társai el kezdték kővel dobálni, ő vissza dobott,fejbe találta kis társát akinek vérzett a feje.
2023. márc. 11. 19:00
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%

Biztos, hogy nem vonják be.

Intézményen belül lesz elrendezve.

2023. márc. 11. 20:27
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Iskolai szinten lesz büntetve.
2023. márc. 11. 20:41
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Bármi történik "a tanár nem látott semmit". Azon lepődék meg ha valamelyik látna valamit....
2023. márc. 11. 21:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem komoly a gyerek sérülése, akkor szerintem megoldják iskolán belül. Főleg, ha bizonyíték van rá, hogy az "áldozat" sem éppen ártatlan. Az unokaöcsém aspergeres, az utóbbi időben nem volt vele különösebb gond az iskolában. De az egyik jómadár elkezdte először szóban, majd fizikailag is szekálni, ami elől ráadásul kitérni sem tudott, így végül behúzott neki egyet, azt hiszem, nem komoly sérülés is lett belőle. Ott mindkét érintett intőt kapott, az osztályfőnök meg elbeszélgetett velük, a szekáló kapott nagyobb leszúrást.
2023. márc. 12. 00:35
 15/29 anonim ***** válasza:
86%
Azért megérne egy kört a tanár bepanaszolása is, hiszen rá voltak bízva a gyerekek, ő nem figyelt, tehát akár meg is halhatott volna valaki. Hidd el, egyből eszébe jut mi történt.
2023. márc. 12. 06:30
 16/29 A kérdező kommentje:
Ezen tanár felügyelete alatt már volt más baleset is 😑
2023. márc. 12. 14:33
 17/29 A kérdező kommentje:

Hol lehet panaszt tenni a tanárra egyébként? Én úgy gondoltam,hogy ez az én felelősségem hogy ez történt.

Mármint én felelek a gyermekem tetteièrt.

2023. márc. 12. 14:36
 18/29 anonim ***** válasza:
15-ös, gondolom még sosem vigyáztál nagyobb csoport gyerekre. Mikor rád van bízva 40 gyerek, és Lilike odaszalad hozzád sírva, hogy az Áron lelökdösi a mászókáról, te odamész Áronhoz megbeszélni a dolgokat, miközben Pistike fejbedob kővel egy másik gyereket. Persze a te hibád, hogy nincs hátul szemed. De ha épp észreveszed, hogy a fiúk kövel dobálóznak, és elbeszélgetsz velük, miközben Áron lelökte a mászókáról Lilikét, aki megsérült, akkor szintén a te hibád, mert nem áltál éppen Áron mellett. Kérdező, nyugodtan panaszold be a tanárt, lehet, hogy jövőre már nem is jön vissza tanítani, mint többszáz társa, és akkor a gyereked nyugodtan dobálózhat.
2023. márc. 12. 14:45
 19/29 A kérdező kommentje:
Lett ígérve külön felügyelet mellé mivel ADHD-s,amit nem teljesítettek.Azt ígértèk lefoglalják ,feladatokat adnak neki szünetben,torna terembe viszik stb figyelve lesz rá
2023. márc. 12. 15:01
 20/29 anonim ***** válasza:
49%
Valószínűleg nincs elég tanár, így nem tudnak külön figyelni a te csemetédre. De nyugodtan panaszold be a tanárt, mert a gyereked véresre dopta egy másik gyerek fejét. Majd elküldik a tanárt, aztán maradhatsz otthon a gyerekeddel. Vagy jelensd fel az iskolát, mert senki nem hajlandó már tanárnak menni. Kivizsgálják az ügyet, és a gyereked nem járhat majd oda, mert nem tudják biztosítani neki a feltételeket.
2023. márc. 12. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!