Kislányra hány éves kortól adnál bikini felsőrészt?
Figyelt kérdés
Szerintetek már akkor is takargatni kell a “ciciket”, amikor még nincsenek, vagy felesleges?
Oké. Egy bizonyos kor után, mondjuk 10 év, megértem, ha akkor is takarva van, ha még nem kezdtek nőni, de egy 5 évesre szerintetek szükséges?
Egy beszélgetés kapcsán fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Iskolai élményekről beszélgettem egy barátnőmmel. Emlékszem, nekem első osztályos koromban még csak fürdőbugyim volt. Az összes lány kinevetett, hogy nincs rajtam felül semmi. Onnantól kezdve csak bikinit hordtam, olyan rosszul érintett.
Tavaly, 8 évesen volt neki először 2 részes, de a felső rész ilyen haspóló féle volt, ezen kívül mindig egyrészese volt
2023. márc. 7. 19:11
2/31 anonim válasza:
Én nem gondoltam, hogy akkora probléma lenne egy kisgyerek csak fürdőbugyiban. Akár 10-11 éves korig sem,
VISZONT úgy alakult, hogy eddig mindig volt "felső" a lányomon.
Vagy egyrészes dressz uszodában, vagy uv szűrős felső a strandon a nap ellen, de nem a nem létező cicik miatt, hanem mert hófehér bőrű és az 50 faktor is kevés rá
2023. márc. 7. 19:12
3/31 anonim válasza:
Szerintem bármikor el lehet kezdeni, hiszen úgyis azt látja, hogy anyucinak is van felsője, miért ne kaphatna ő is?
2023. márc. 7. 19:17
4/31 anonim válasza:
Mindig adtam rájuk. Még az 5-6 hónapokra is, lányok.
Egyszerűen feldordul a gyomrom ha nincs a gyerekeken fürdőruha, főleg a kisfiúkon....
2023. márc. 7. 19:18
5/31 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem adsz rájuk, hanem felsőrészt nem adsz egy kislányra. Rám pl nem adtak. Elsőben úgy kellett kierőszakolnom, hogy legyen. Pucér gyerekektől nekem is hányhatnékom van, de inkább a szüleiktől. Felelőtlenek.
2023. márc. 7. 19:29
6/31 anonim válasza:
Az enyémen még tavaly, 6 évesen, csak fürdőbugyi volt. Idén már kelleni fog felsőrész is, mert csajosodik. Nem a cicije nő, csak a kisgyerek formát lassan a lányos forma váltja, már van dereka-csípője, most már nem tartanám helyesnek, ha csak az alsó lenne. Próbáltuk már az egyberészest, de nem szereti, ha vizesen a hasára tapad.
2023. márc. 7. 19:48
7/31 anonim válasza:
Semmilyen korban nem adnék rá egy szál alsót fürdőruhaalsóként.
2023. márc. 7. 19:49
8/31 anonim válasza:
Babának úszópelus és uv szűrős fürdőruha (ami olyan mint egy body vagy rövod overál) volt rajta, amikor szobatiszta lett kapott egyrészeset. Nyáron 6 éves lesz, még marad az egyrészes, ha nagyobb lesz és kér akkor kap 2 részeset.
2023. márc. 7. 19:52
9/31 anonim válasza:
Tavaly nyáron a két éves lányomra már adtam vagy fürdő ruhát vagy bikinit. A felső top szerű volt.
2023. márc. 7. 19:56
10/31 anonim válasza:
A nem adok rájukba bele tartozik a felső is!!! Egy kislányon legyen fürdőruha felső-alsó egy kisfiún pedig kisgatya, ne lógjon a fütykös össze vissza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!