Kislányra hány éves kortól adnál bikini felsőrészt?
Figyelt kérdés
Szerintetek már akkor is takargatni kell a “ciciket”, amikor még nincsenek, vagy felesleges?
Oké. Egy bizonyos kor után, mondjuk 10 év, megértem, ha akkor is takarva van, ha még nem kezdtek nőni, de egy 5 évesre szerintetek szükséges?
Egy beszélgetés kapcsán fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Iskolai élményekről beszélgettem egy barátnőmmel. Emlékszem, nekem első osztályos koromban még csak fürdőbugyim volt. Az összes lány kinevetett, hogy nincs rajtam felül semmi. Onnantól kezdve csak bikinit hordtam, olyan rosszul érintett.
Amint a baba strandra, emberek közé megy fürdeni, 1-2 éves korban már adnék rá. Azért mert nem dudorodik ki a cici, attól még kislány. Aki meg egy óvodás, iskolás gyerekre nem ad felsőt, nem gondol a pedofil emberekre? Ha anyának van felül is viselnivalója, a kislánynak miért ne legyen? Ez ugyan olyan mint amikor kiteszik a gyereket anyaszült meztelenül a Facebookra, közben magukról meg nem posztolnának olyat soha.. a strandra sem mennél el bikini felső nélkül. 🤦♀️
2023. márc. 7. 20:10
13/31 anonim válasza:
Nehez kerdes. En a gyerek fotokon sokaig bugyit hordtam csak aztan egybereszest illetve uv szuroset
Az az igazsag manapsag olyan Eros a nap hogy en 10 eves kor alatt eleve csak uv szurossel engednem...
Most 14 honapos meg csak a lanyom... Szerintem fura hogy mar az o korabeli babaknak is van bikini...
Testalkat fuggo is... Van kislany aki 10 evesen is meg olyan kisgyerek, masok mar csajosodnak.
2023. márc. 7. 20:15
14/31 anonim válasza:
Onnantól adnék, hogy ő kéri vagy elkezd nőni a cicije.
2023. márc. 7. 20:28
15/31 anonim válasza:
Rendes bikini felső akkor szükséges, amikor nő a mell, mert kell, ami tartsa. Előtte nincs értelme. De olyan felsőt lehet ráadni már óvodás korban is, ami top szerű, tehát nem melltartó.
2023. márc. 7. 20:28
16/31 anonim válasza:
Én őszintén szólva addig fedném el a kis testét, amíg hagyja. Egyberészes, vagy olyan hosszú felső részű fürdőruha, ami az egész hasát takarja szinte. Egyik ismerősöm a Balatonon találkozott egy beteg állattal, aki nézte a babapancsolóban a gyerekeket és elég egyértelmű tevékenységet végzett a fürdőgatyájába dugott kezével. Nekem az elbeszélése is olyan sokkoló volt, hogy azóta is kb csak a keze-lába lóg ki a gyereknek a fürdőruhából, és ez így is marad amíg csak lehet. Soha nem engedném úgy nyilvánosság elé, hogy csak fürdőbugyi van rajta.
2023. márc. 7. 20:51
17/31 anonim válasza:
Nekem pl sose volt olyan fürdőruhám lányként, aminek csak alsó része volt. Pedig már ovis koromban is vittek a strandra.
2023. márc. 7. 20:59
18/31 anonim válasza:
Lányaim vannak. Ahogy strandra vittem őket felső részt is adtam rájuk vagy egybereszes furdoruhat. Ízléstelennek és visszataszítónak találom a nyilvános meztelenkedest akkor is ha gyerekről van szó. Vannak olyan testrészeink amiket nem mutogatunk.
2023. márc. 7. 21:09
19/31 anonim válasza:
Nekem kislány koromban csak fürdőbugyim volt, olyan 7-8 évesen pedig egyrészes fürdőruha. Számomra ez így teljesen normális, hiszen ebbe nőttem bele. Egy perverznek meg olyan mindegy, mi van a gyereken, nem ezen múlik.
Viszont, mivel egy gyereknek kellemetlen kilógni a társak közül, ha lányom lenne, alkalmazkodnék a többséghez, vagy amit ő szeretne. Történetesen fiam van, szóval ez a kérdés nála nem fog felmerülni. Hacsak az UV miatt nem, de kerüljük a déli órákat, direkt 3 után szoktunk strandolni menni.
2023. márc. 7. 21:53
20/31 anonim válasza:
Lányom 6 éves kota óta hord.
Mindenki maga tudja.
Engem a is hidegen hagy ha a más gyerekén semmi nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!